Categories Tajne psihe

OTKRIVAMO VAM kako godišnje doba utječe na vaše raspoloženje

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Godišnje doba rođenja također ima utjecaja na karakter osobe, tvrde neki stručnjaci za ljudsku osobnost kojima je, očito, horoskop po danu, satu i mjestu rođenja očito malo previše detaljan i kompliciran.

Proljeće
Uvijek ste na raspolaganju svojim bližnjima i voljenim osobama. Volite pomagati drugima i često vas se doživljava kao spasitelja. Odlučili ste svijet napraviti boljiim mjestom za život i imate doista dobro srce. Skromni ste i lako sklapate prijateljstva.

Ljeto
Najlakše vas je opisati kao osobu koja brzo i učinkovito rješava probleme. Vaša snalažljivost je vaša glavna odlika. Istinoljubivi ste i nikad ne biste lagali ljudima koje volite. Širite pozitivnu energiju gdje god dođete i ne dopuštate da vas crne misli prevladaju. Savršeno ste društvo svojim prijateljima i poznanicima.

Jesen
Planirate stvari prije nego što donesete bilo kakvu odluku. Držite oči otvorene i odmah prepoznajete laži. S bliskim osobama dijelite sve – bez obzira na to radi li se od dobrim vijestima ili vašim brigama.

Zima
Kada vas netko traži neku uslugu, teško vam je reći “Ne”. Također, kada nekoga zavolite, u stanju ste ga voljeti do kraja života i davati mu se potpuno. Mnogi vas smatraju jako dobrim prijateljem i cijene vaš karakter.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu