Nikolina Pišek otkriva što najviše voli kod sebe i kako se brine za mentalno zdravlje

Zavirite na snimanje travanjske naslovnice “Ljepote&zdravlja” s poznatom voditeljicom

by | 1 travnja, 2023

 

“Uglavnom sam dobre volje, vrlo rijetko sam mrgud, a i kad se to dogodi, onda se trudim da se previše ne primijeti”, govori nam nasmijana Nikolina Pišek u pauzi od snimanja travanjske naslovnice časopisa Ljepota&zdravlje.

“Nije lako danas zadržati mentalno zdravlje i nije lako ostati normalan”, odgovara nam na pitanje kako se ona brine o svom mentalnom zdravlju, te nastavlja: “Ako ništa drugo, naći neki ispušni ventil, bio to sport ili izlasci.” Da je potonje jako bitno kad se nalazimo u teškom periodu, najbolje zna ona sama jer iza poznate TV voditeljice, koju trenutačno gledamo na RTL-u u showu Masked Singer, teška je godina. Usprkos tome, kako nam je otkrila u intervjuu, pronašla je snagu za ostvarenje svog cilja i shvatila da nije sve bezizlazno kako se činilo na početku.

Uvijek šarmantnu voditeljicu na snimanju naslovnice ulovili smo u pauzi ne bismo li joj postavili nekoliko brzinskih pitanja, a što nam je Nikolina otkrila o brizi za svoje fizičko i mentalno zdravlje, doznajte u videu.

Video: Lovro Orak
Foto: Mare Milin
Styling: Ivana Pavić
Make-up: Sanja Agić
Kosa: Frizerski salon Shape