Otkrijte koje teme donosi travanjski broj “Ljepote&zdravlja”

by | 31 ožujka, 2023
ljepota&zdravlje novi broj

Zavirite s nama u novi broj “Ljepote&zdravlja”, koji vas čeka na svim prodajnim mjestima s tiskovinama do 28. travnja. Donosimo djelić tema koje smo pripremili za vas…

Travanj nam je stigao, a s njime i pravi proljetni broj časopisa Ljepota&zdravlje. Nadamo se da ćete u ovom broju pronaći mnoštvo tema po svom ukusu i da ćete uživati u listanju.

Od naslovnice, na kojoj se nalazi poznata voditeljica i TV zvijezda Nikolina Pišek, koju smo ulovili usred snimanja showa Masked Singer, preko proljetnog Hair specijala posvećenog temama o kosi, pa sve do naše rubrike Body & Soul, koju je otvorila glumica Csilla Barath Bastaić sa svojim iskustvom medicinski potpomognute oplodnje, travanjski broj Ljepote&zdravlja tu je da vas inspirira, informira i uljepša vam trenutke opuštanja. 

ljepota&zdravlje novi broj

Koje teme donosi travanjski broj “Ljepote&zdravlja”

#1 Hair specijal za proljeće/ljeto 2023.

hair trendovi proljeće ljeto 2023

Veliki specijal posvećen kosi donosi pregled najvećih hair trendova sezone proljeće/ljeto 2023., ali i pregršt trikova i savjeta o njezi. 

#2 Na putu do djeteta uz MPO

Foto: Mare Milin

Glumica Csilla Barath Bastaić podijelila je s nama svoje iskustvo medicinski potpomognute oplodnje, a nekoliko smo važnih pitanja o ovom zahtjevnom procesu postavili i specijalistu ginekologije i opstetricije, užem specijalistu humane reprodukcije, prof. dr. sc. Hrvoju Vrčiću, dr. med.

#3 Povremeni post na ženski način

ljepota i zdravlje travanj 2023

Žene ne bi trebale postiti na isti način kao muškarci! Zašto? Ključna riječ: hormoni! Na tragu nedavno objavljene knjige dr. Mindy Pelz Fast Like a Girl donosimo praktičan vodič: saznajte u kojim periodima mjeseca možete postiti, a kada to nije poželjno. Cilj: trebate podržati svoj hormonski balans.

#4 Gdje smo na mapi negativnog utjecaja klimatskih promjena?

ljepota i zdravlje travanj 2023

Ekstremne vremenske neprilike, promjene koje možemo vidjeti uzrokovane sušama, toplinskim udarima utječu na šume, more, lokalnu proizvodnju hrane… O ključnim utjecajima klimatskih promjena i rastućoj potrebi zaštite okoliša u Hrvatskoj razgovaramo s troje stručnjaka, s posebnim naglaskom na očuvanje šuma i mora.

#5 Na nekom drugom planetu

ljepota i zdravlje travanj 2023

Promjena načina života u onaj održivi, u kojem stvaramo manje otpada, recikliramo i pokušavamo živjeti s manje stvari, način je života naših sugovornika – Tihane Veljačić, Marka Capeka i Marine Matijević. S nama su podijelili svoja iskustva i pokazali nam kako je promjena postupna, i nije teška, ali je neizbježna.

Naslovnica:

Nikolina Pišek
Fotografije i kreativno vodstvo: Mare Milin
Styling: Ivana Pavić
Make-up: Sanja Agić
Kosa: Frizerski salon Shape

Foto: Getty Images, Pexels