S Bojanom Gregorić Vejzović o velikoj prekretnici, savršenom danu i malim radostima

by | 2 travnja, 2024

 

Cijenjena hrvatska glumica i zvijezda travanjske naslovnice časopisa Ljepota&Zdravlje, Bojana Gregorić Vejzović otkrila nam je kako se brine za svoje fizičko i mentalno zdravlje, koju je svoju osobinu zavoljela s godinama te čemu se raduje u nadolazećim mjesecima 2024. godine.

Spavanje do 08:30, fina kava uz kekse, nakon čega slijedi šetnja sa psom, obiteljski ručak i opuštanje ili pak predstava. Ovako izgleda savršen dan u životu poznate hrvatske glumice Bojane Gregorić Vejzović, s kojom smo kratko popričali na snimanju naslovnice časopisa Ljepota&Zdravlje za travanj 2024. Kako pak izgledati savršeno snimanje, podsjetila nas je upravo Bojana, razoružavši nas svojom toplinom, dragošću, profesionalnošću i nenadmašnom elegancijom.

Foto: Mare Milin

Na naše pitanje kako se brine za svoje fizičko zdravlje, Bojana otkriva da najviše pažnje obraća na zdravu prehranu, a sve više i vježba. Kad je pak riječ o mentalnom zdravlju, glumici su najvažnije šetnje, priroda i dobra knjiga. S godinama je, kako otkriva, postala strpljivija, a to je nešto na što je najponosnija kad je riječ o njezinoj osobnosti.

U mjesecima koji dolaze u Bojaninoj se obitelji događa velika prekretnica – njezin sin odlazi na fakultet, stoga je prisutna i doza uzbuđenja. Dotad, glumica uživa u predstavi “Majka”, na kojoj je radila sa suprugom Enesom Vejzovićem, a koja nam je ujedno bila i lijepa prilika za novi razgovor.

Video: Danijel Brezak
Fotografija: Mare Milin
Stilistica: Ana Nikačević
Make-up: Simona Antonović
Frizura: Ruža Pure Aveda