Tihana Lazović Trifunović o aktivnosti koja u red dovodi njezino fizičko, ali i mentalno stanje

by | 4 listopada, 2023

 

Da je Tihana Lazović Trifunović jedna od najboljih hrvatskih glumica mlađe generacije dokazuje i posljednja nagrada koja je u njezine ruke stigla ovo ljeto – ona za najbolju glumicu na 70. izdanju Pula Film Festivala, i to za ulogu Tine u filmu “Samo kad se smijem” redateljice Vanje Juranić.

Nagrade ovoj sjajnoj glumici nisu strane, baš kao ni društveno angažirani projekti. Potonji, kako je otkrila za Ljepotu&zdravlje, nju biraju. No nisu samo sjajna glumačka ostvarenja i društveni angažman ono čime nas nastavlja osvajati. Tihanina prirodnost, prizemljenost i skromnost, zajedno s vedrim duhom kupili su nas još na snimanju prosinačke naslovnice časopisa Ljepota&zdravlje 2022. godine, kad se našla u društvu žena kojima se divimo. Još tada nam je glumica otkrila kako svojim uspjehom smatra dovođenje sebe u balans i u zdravo psihofizičko stanje, dodajući da uspjehom smatra i kad je dobra prema sebi i drugima.

hrvatska glumica

Sada smo, na snimanju nove naslovnice časopisa Ljepota&zdravlje, za listopad 2023., poželjeli otkriti malo više o zdravim navikama pomoću kojih Tihana svoje fizičko i mentalno zdravlje dovodi u balans.

“Joga moje fizičko, ali i moje mentalno stanje dovodi u red, i zapravo je to taj balans mentalnog i fizičkog koji meni najviše odgovara. Ispunjava sve moje potrebe – da se krećem, da se znojim, ali isto tako mi je važna i meditacija koja dolazi s jogom, i koja me drži zdravom”, pojašnjava glumica. Kad smo je upitali što najviše voli kad je riječ o njezinom izgledu, odgovara da je to činjenica da se više voli sad nego što se voljela prije. Naravno, naša pitanja nisu stala na fizičkom izgledu, pa nas je zanimalo i koju karakternu crtu Tihana najviše voli kod sebe. “Volim neku izravnost koju sam dobila s godinama. Nekad me možda bilo previše strah biti previše iskrena, da nekoga ne uvrijedim, i da netko ne misli nešto loše o meni. Danas i kod sebe i kod drugih cijenim iskrenost i izravnost”, odgovara.

Nama će snimanje s Tihanom Lazović Trifunović zasigurno ostati u lijepom sjećanju, uostalom kao i svako druženje sa zadarskom glumicom, a što nam je ova mlada dama još otkrila o sebi, doznajte u videu, ali i u tiskanom izdanju Lj&Z.

Video: Danijel Brezak
Fotografije: Matea Smolčić Senčar
Styling: Ivana Pavić
Make-up: Sanja Agić
Kosa: Ivan Pervan
Lokacija snimanja: Villa Taborec