Novi broj “Ljepote&Zdravlja” je stigao!

Prelistajte s nama broj za travanj 2024.

by | 29 ožujka, 2024
Bojana Gregorić Vejzović

Travanjsko izdanje časopisa Ljepota&Zdravlje je stiglo! Zavirite u novi broj i otkrijte što vam donosi proljetno izdanje koje vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama čeka od 29. ožujka do 29. travnja 2024.

U duhu nove sezone u koju smo napokon zakoračili, ljepota novih početaka prožela je i mnoge stranice travanjskog broja Ljepote&Zdravlja. Naša zvijezda naslovnice, cijenjena hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović, otkrila nam je kako s veseljem iščekivati ono što vrijeme nosi, dok je nekoliko sjajnih mladih ljudi s nama nesebično podijelilo svoje iskustvo tranzicije i promjene koje im je ono donijelo. U nešto lepršavijem tonu, istražili smo koliko ima istine u krilatici “Nova kosa, nova ja”, a na pragu nove sezone, nismo mogli ne pozabaviti se i novim trendovima na beauty i modnim poljima. 

Novi broj Ljepote&Zdravlja za travanj 2024.

#1 Bojana Gregorić Vejzović: “S veseljem čekam što vrijeme nosi”

Opuštena, elegantna, nježna, dostojanstvena – samo je djelić teksta kojim bismo mogli opisati glumicu Bojanu Gregorić Vejzović. Predstava na kojoj je radila sa suprugom Enesom Vejzovićem – “Majka”, bila nam je lijepa prilika za novi razgovor, ovaj put na temu majčinstva, na pozornici i izvan nje…

Foto: Mare Milin

#2 Probiotici i prebiotici na koži

Hoćete li ih pojesti, popiti ili namazati na lice, odluka je vaša, ali ovi sastojci sve su veći hit u svjetskoj beauty industriji – ekspanzija krema koje ih sadrže godinama je primjetna, a otkrivamo i zbog čega.

Foto: LightFieldStudios/iStock via Getty Images Plus

#3 Hair specijal

Nakon modnih revija u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu, dobili smo pregled trendova frizura za proljeće i ljeto 2024. Od mašni i obruča za kosu do ultrakratkog boba i zalizanih punđa, pred vama je 13 proljetnih stilova – inspirirajte se i prigrlite ono što vam se najviše sviđa. Osim hair trendova, u novom izdanju specijala posvećenom kosi pozabavili smo se i problemom opadanja kose, otkrili koje su najbolje tehnike šišanja kovrčavih vlasi, a istražili smo i može li šišanje doista poboljšati energiju. Nismo zaboravili ni praktične savjete pa donosimo one najkorisnije za (pre)zaposlene, ali i za one koji razmišljaju o potpunom prihvaćanju svoje sijede kose. 

hair trendovi proljeće ljeto 2024

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

#4 Koja biljka ste vi?

Biljci je potrebna voda za rast, a nama su potrebni odgovarajući uvjeti za druženje, uključenost, odnosno isključenost iz komunikacije. Bilo da ste introvert, ekstrovert ili ambivert, razmislite – donosimo vodič za vaš društveni rast. 

Foto: _Vilor/iStock via Getty Images Plus

#5 Pelud je u zraku…

… i alergije su ponovno u fokusu! Kako izaći na kraj s alergenima opet je aktualno pitanje koje svakog proljeća muči sve veći broj ljudi. Ovaj put u priči o peludi donosimo i iskustvo iz prve ruke koje ulijeva novu nadu da je svaka alergija na pelud, ipak, savladiva.

alergije

Foto: Antonio Guillem/iStock via Getty Images Plus

Naslovnica: Bojana Gregorić Vejzović
Fotografija: Mare Milin
Stilistica: Ana Nikačević
Make-up: Simona Antonović
Frizura: Ruža Pure Aveda
Haljina Lei Lou by Alex Dojčinović. Narukvica i prstenje Lei Studio, Garderoba Store. Prsten By Malene Birger, Garderoba Store. Naušnice Mango