Zavirite na snimanje naslovnice časopisa “Ljepota&zdravlje” s Anom Begić Tahiri

by | 3 lipnja, 2023

Premda kiša nije stala padati tog tmurnog svibanjskog dana za koji smo dogovorili snimanje lipanjske naslovnice časopisa Ljepota&zdravlje, Anu to nije spriječilo da veselo pleše uz glazbu ispred objektiva fotoaparata Mare Milin. 

“Sad sam u dobroj fazi”, otkrila je našoj novinarki Antoniji Vrčić, a upravo smo to mogli vidjeti i na samom snimanju u Klubu Šumica. Ana blista, pjeva, pleše i mnogo radi trenutno, no ovom je dobrom periodu prethodio težak put oporavka uslijed zdravstvenih komplikacija, tijekom kojeg se jedna od najpoznatijih hrvatskih glumica morala okrenuti sebi i suočiti s tim što joj se događa na fizičkoj i mentalnoj razini.  

Iako na našem snimanju nije svirao Eminem (bez kojeg, kako doznajemo, ne može zamisliti trening), Ana je, profesionalna i iznimno talentirana kakva jest, vješto pozirala, prekidajući radnu atmosferu samo kojom dobrom šalom.

Što nam je Ana Begić Tahiri sve ispričala o zahtjevnom peridou iza nje, pročitajte u lipanjskom tiskanom izdanju, a u videu iznad provjerite kako nam je bilo na snimanju s ovom glumačkom divom. 

Foto: Mare Milin
Stilistica: Ivana Pavić
Make-up: Tena Bašić
Kosa: Ivan Pervan
Video: Lovro Orak