Pogledajte kako je bilo na snimanju naslovnice “Ljepote&zdravlja” za prosinac 2023.

by | 2 prosinca, 2023

 

Novi broj časopisa “Ljepota&zdravlje” za prosinac 2023. čeka vas na svim prodajnim mjestima s tiskovinama od 2. do 30. prosinca 2023.!

Nakon što smo vam otkrili djelić tema koje vas čekaju na čak 162 stranice blagdanskog broja, vrijeme je da s vama podijelimo i komadić atmosfere sa snimanja naslovnice.

Naime, i ovog smo prosinca na naslovnici imali čast ugostiti osam izvanrednih žena koje nas inspiriraju i kojima se divimo. Nina Badrić, Zdenka Kovačiček, Maja Šuput, Dina Levačić, Maša Salopek, Dubravka Turić, Danka Derifaj i Iva Viljevac Toš dame su koje su, svaka na svoj način, obilježile industriju unutar koje djeluju. Ne samo da iza sebe imaju mnoga postignuća, već su žene koje nas nadahnjuju i svojim promišljanjima te životnim stavovima. Nina i Zdenka kao glazbenice i pjevačice koje su zadužile domaću glazbenu scenu, i bez kojih je potonja nezamisliva; Maja kao pjevačica i sjajna poduzetnica kojoj sve čega se primi polazi za rukom; Dina kao plivačica upisana u povijest hrvatskog sporta; Maša kao najbolja slastičarka na svijetu; Danka kao nagrađivana novinarka i urednica koja beskompromisno daje glas onima koji ga često nemaju; Dubravka Turić, dobro poznato i cijenjeno ime u filmskim krugovima te redateljica čiji je film kandidiran za nagradu Oscar, ali i Iva, koja je od svog hobija napravila pravo malo kreativno carstvo, postavši prepoznatljivo ime na hrvatskoj modnoj sceni – sve su ovo žene koje utiru put drugim ženama i pokazuju kako nam ništa ne može stati na put – ako same tako odlučimo.

U vremenu u kojem se često čini da je društvo puno polariteta, nesklada, nepravde, negativnosti i cinizma, mi u Ljepoti&zdravlju želimo nastaviti skretati pozornost na svijetle točke na našem nebu. A ako nešto vjerujemo u Lj&Z redakciji, onda je to da su upravo žene te koje ovo društvo mogu “dovesti u red”. Stoga je i ova naslovnica naša mala puzzla u ovoj misiji.

 

Video: Danijel Brezak
Fotografije i kreativno vodstvo: Jelena Balić
Styling: Katija Šimundić
Make-up: Simona Antonović i asistentica Ivana Češljar
Kosa: Ante Pažanin i asistentice Sabina Grbavac Zeba, Sara Rabotski, Dorotea Butigan
Kosa Nine Badrić: Mijo Majhen
Make-up Nine Badrić: Saša Joković