Sada je vrijeme da nabavite svoju omiljenu točkastu šalicu – na rasprodaji

Chia Cups najavljuje rasprodaju ove nedjelje!

by | 24 travnja, 2024
chia cups rasprodaja

ChiaCups, jedan od najomiljenijih brendova šalica na domaćem tržištu i istaknuti domaći keramički brend, najavio je rasprodaju za nadolazeći vikend!

Ovo je definitivno idealna prilika za sve koji žude za osvježenjem ili proširenjem svoje kolekcije ili možda već dugo škicaju njihove proizvode, a nikako se odlučiti na kupnju.

Rasprodaja će započeti u nedjelju u 10:00, u prostorima ChiaCups Shopa na adresi Šenoina 22, gdje će vas dočekati raznovrsna ponuda koja će zadovoljiti i najizbirljivije ljubitelje keramike – u to nimalo ne sumnjamo!

ChiaCups Studio malen je keramički studio koji je osnovao i vodi kreativni mladi par Filipa Sorko & Antun Ružolčić.

Priča o ovim šarmantnim točkastim šalicama započela je prije nekoliko godina kad je Filipa poželjela imati originalne i unikatne šalice za kavu za svoju kuhinju.

Njezin dečko Antun, akademski kipar, izradio joj je set prvih chia šalica. Nakon što je Filipa objavila šalice na svom Instagramu, dobili su puno pozitivnih povratnih informacija te su odlučili otvoriti vlastiti mali keramički studio i svoj hobi pretvoriti u stalni posao – time i započinju svoju priču na web-stranici, koja je danas webshop gdje uvijek možete kupiti dostupne setove njihovih proizvoda.

Ono što je posebno u njihovim proizvodima i zašto ih mnogi toliko vole jest to što je svaka točka ručno oslikana, tako da ne postoje dva identična komada.

Kako i oni sami kažu, u ChiaCups studiju sve se vrti oko kvalitete i jedinstvenosti, a ne kvantitete, tako da iz njihovog studija izlazi samo malen, ograničen broj keramičkih komada.

Pročitajte: Proljeće je i želimo osvježiti svoj prostor. Pronašli smo 20 zavjesa baš za to

Foto: Instagram, naslovna: @chiacups.studio

Tagovi: