Proljeće je i želimo osvježiti svoj prostor. Pronašli smo 20 zavjesa baš za to

by | 24 travnja, 2024

Promjena zavjesa može značajno transformirati atmosferu vašeg doma i osvježiti prostor na način koji je jednostavan, pristupačan i brz. A zar proljeće nije idealno vrijeme upravo za to?

Ako ste kao i mi, onda vam zavjese nisu samo zavjese. Osim što su praktičan dodatak interijeru – one igraju ključnu ulogu u stvaranju atmosfere i raspoloženja u prostoru jer imaju moć pretvoriti prostor u nešto sasvim drugo.

Također, na vama je da odlučite što želite. Različite vrste zavjesa omogućuju vam kontrolu nad količinom svjetlosti koja ulazi u prostoriju, kao i razinom privatnosti koju želite.

Tanke, prozračne zavjese pružaju više svjetlosti i manje privatnosti, dok teže i tamnije zavjese mogu pružiti veću intimnost i blokirati više svjetla.

Jedino što je bitno kod odabira novih zavjesa jest da uzmete u obzir postojeću dekoraciju prostora. Boje, uzorci i teksture zavjesa trebaju se uklopiti s bojama zidova, namještajem i drugim dekorativnim elementima kako bi se postigao kohezivan izgled.

U svakom slučaju, bilo da želite promijeniti boju zavjesa, staviti nove uzorke koji će se uklopiti s posteljinom u spavaćoj sobi ili ste jednostavno željni promjene u svome domu – danas za malo novaca možete dobiti puno!

Pretražili smo par brendova i njihovu ponudu zavjesa pa svakako provjerite u nastavku.

Zavjese za proljeće za svježinu u domu

zavjese proljeće

Pročitajte: Četiri trajnice koje su idealne za proljetne tegle na balkonu 

Foto: Sinsay, KatarzynaBialasiewicz iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Ikea, Sinsay, Jysk