S Darijom Lorenci Flatz o važnosti ženskih druženja te brizi za fizičko i mentalno zdravlje

by | 2 siječnja, 2024

 

Teško je ovih dana uloviti nagrađivanu hrvatsku glumicu Dariju Lorenci Flatz. Između proba, raznih projekata, obveza u njezinom kreativnom studiju 4Sobe i troje djece, ne čudi da glumica opisuje period u kojem se nalazi kao onaj u najvišoj brzini.

Ipak, kako otkriva, koliko voli raditi, toliko joj odgovaraju i trenuci odmora koji joj služe i kao briga o njezinom mentalnom i fizičkom zdravlju. “Za fizičko zdravlje brinem na način da redovito vježbam, čak i ne toliko zbog fizičkog zdravlja, iako su, naravno, benefiti i fizički, koliko mi to daje osjećaj zadovoljstva, opuštanja i ugode u tijelu”, govori Daria, dodajući da je s vremenom shvatila kako su najveća potpora njezinom mentalnom zdravlju njezina prijateljstva, uključujući ono s glumicom Natašom Dangubić. Osim prirode, šetnji, trenutaka samoće i malih rituala, glumica ističe kako su upravo ljudi njezin veliki resurs, a osobito ženska druženja, koja su joj, što je starija, sve važnija.

Daria Lorenci Flatz

Haljina Diana Viljevac. Nakit i cipele Zara

“Ništa nije prepreka i sve se može” moto je koji Dariju vodi kroz život, a njezina golema količina energije (i uspjeha) to i dokazuje. Intervju s Darijom Lorenci Flatz čeka vas ovdje, a što nam je sve ova iznimna glumica ispričala u pauzi na snimanju naslovnice časopisa Ljepota&zdravlje za siječanj i veljaču 2024., otkrijte u videu.

Video: Danijel Brezak
Foto: Matea Smolčić Senčar
Stilistica: Slađana Divjak
Make-up: Sanja Agić
Frizura: Ines Razvalić za Kuću četki