Categories Testovi

U kakve kategorije muškarci svrstavaju žene?

 Svi muškarci imaju kategorije u koje svrstavaju djevojke koje prvi put vide, a zapravo se radi o stereotipima koji nisu iskorijenjeni čak ni u 21. stoljeću. Razmišljate li u koju kategoriju vi pripadate, pročitajte kako muškarci stvarno vide žene

Čim muškarac ženu ne vidi kao prijateljicu, već potencijalnu djevojku ili romansu, svrstava je u neku od kategorija. Lovepanky sastavio je listu stereotipa, svrstanih u desetak kategorija.

1. Seks za jednu noć

Djevojka s kojom spavaju samo jednom, za muškarce je još uvijek laka žena jer je vjerojatno već tako spavala s puno muškaraca i to uopće nije mjerljivo s tim da je i on sam već spavao s puno žena. Obično se radi o jako privlačnim ženama s punim samopouzdanjem i koliko god muškarci pričaju da za takve nisu zainteresirani, uskočili bi joj u krevet kad god im se pruži prilika.

2. Dobra djevojka

Takve cure muškarci cijene, ali nisu sigurni je li zapravo materijal za djevojku jer je samo dobra. Budući da ne ostavlja odmah dojam seksi žene, radije je smjeste u kategoriju prijateljice.

3. Djevojka za utjehu

Ona je uvijek slobodna kada je treba i zna da će se javiti na telefon. S njom se ne mora nalaziti niti joj kupovati poklone. Muškarci koji imaju ovaj luksuz obično dobro izgledaju i, naravno, imaju punu podršku svojih prijatelja koji jedva čekaju sočne detalje.

4. Nedostižna djevojka

Ona je super seksi, super lijepa i ima super posao. Stoga joj prilaze samouvjereni i zgodni muškarci, dok se ostali ‘smrtnici’ uopće ne usude prići i najčešće misle da se radi o umišljenoj pozerici.

5. Samozavaravanje

Ako muškarci nešto ne vole kod djevojaka, onda je to kada glumataju da su najljepše na svijetu te svima pričaju koliko su neodoljive. Zapravo ih žale jer znaju da su usamljene te još uvijek nisu naučile sniziti kriterije.

6. Materijalistica

Ona je lijepa i pametna, a druženja s njom su izvrsna. No ima jednu veliku manu – teško joj je ugoditi i nije za one plitkog džepa. Ovakve djevojke najčešće dolaze iz dobrostojećih obitelji i ponekad nisu ni svjesne koliko su zahtjevne.

7. Tuđe djevojke

Prijateljeva djevojka jednostavno je zabranjeno voće. Bez obzira na to je li im veza pred raspadom ili je očito da nisu dobar par, neke kodekse muškarci će rijetko kada prekršiti.

8. Sponzoruša

Svi znaju za ovaj tip djevojke. Ona će hodati samo s onim muškarcima za koje procijeni da joj mogu pružiti sve što poželi. Ako djevojka u društvu muškaraca najviše komunicira s onim koji ima najbolji automobil, automatski će biti proglašena sponzorušom. Takve djevojke dečki ne smatraju nužno lošima, ali svjesni su da im je novac izuzetno bitan.

9. Čistunka

Ona ne voli razmišljati niti govoriti o seksu. Izaći će na spoj, ali njeno ukočeno ponašanje neće je dovesti dalje od prvog susreta. Iako zapravo zna sve o seksu, pravi se kao da je to nešto jako loše i prljavo, a imidž čistunke kod muškaraca stvara dojam lažnog predstavljanja.

10. Gospođica savršena

Ni jedan muškarac nema točnu definiciju niti opis savršene djevojke, ali ona takvom postaje u trenutku kada izgube glavu za njom. Jedini savjet o tome kako postati savršenom djevojkom jest da se ponašate kao djevojka jer ta različitost i ženstvenost muškarce najviše i privlače.

 

 

 

 

 

(tportal.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu