Categories Seks

ZNAKOVI KOJI OTKRIVAJU da je muškarac jako zadovoljan seksom s vama

Nećemo lagati, kad je vođenje ljubavi u pitanju, muškarci su manje zahtjevni od žena, no to ne znači da ne pamte što se događa pod plahtama i ne znaju razlikovati odličan seks od osrednjeg.

Ako ponašanje vašeg frajera odgovara svemu što ćemo nabrojati, moguće je da ste upravo vi njegova zvijezda iz spavaće sobe broj jedan, odnosno žena s kojom doživljava najbolji seks u svom životu!

Nakon seksa ne bježi iz kreveta, jasno je da želi još

Spavanje i glupi izgovori o ranom sastanku ne padaju mu na pamet, on leži s velikim osmijehom na licu i nada se da će se seksi scenarij ponoviti, pa i pod cijenu da mu srce nastavi luđački lupati satima.

Zove vas prije izlaska, a ne na kraju

Za vas nije rezervirao očajne, pijane pozive u rane jutarnje sate, javlja se već poslijepodne kako bi vidio jeste li možda slobodni za druženje.

Dobro zna vaše ime i rado ga ponavlja

Tko god je rekao da ljubav prolazi kroz želudac, nije bio u pravu. Muškarci će se prije zaljubiti u ženu koja ih oduševljava u krevetu, a za Božić im sprema juhe iz vrećice i krekere, nego djevojku koja kuha kao Bosonoga Kontesa, a u spavaćoj sobi nezainteresirano bulji u strop. Čak i ako nije riječ o ljubavi, nego o viđanju isključivo zbog seksa, ako ste ga fascinirale, neće zabunom govoriti ime druge žene dok je s vama u akciji.

Ako ste u vezi, seksi ste mu i u najgorem izdanju

Čak i kad imate masnu kosu i već dva dana nosite istu trenirku s mrljom od sladoleda, on oduševljeno trči prema vama čim njegovo superuho načuje zvuk tuša ili skidanja majice? Da, u očima ovog frajera zauvijek ćete biti seksi zvijer.

Brine se o vama, ako razumijete na što mislimo

Oduševljen je vašom izvedbom i čini sve kako bi i on vas fascinirao i pokazao da je dostojan društva ovakve prvakinje.

Više se brine o sebi

Kad se nalazi s vama, uvijek je svježe istuširan, u čistoj odjeći i namirisan, dok je prije vaših druženja izgledao malo zapušteno? Pokušava si osigurati svu akciju koju može dobiti, i ne želi vas samo tako odbiti.

Lojalan je i čuva vam leđa i izvan kreveta

Kao što smo već rekli, seks je muškarcima iznimno važan pa se nemojte čuditi ako vas obrani pred društvom, čak i ako niste u paru. Ako ste najbolja koju je ikad imao, za vas će uvijek postajati posebno mjesto u njegovom srcu, a i sjećanju.

Oduševljeno ponavlja: “Ovo je najbolji seks u mom životu”

Muškarci su izravni. Ako je ovo odlučio podijeliti s vama, vjerojatno je istina.

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu