Categories Seks

TRI POTEZA koja jamče orgazam

Da mi sad ovdje ne glumimo neke seksologe s previše teorijskog iskustva, ali i onog praktičnog, poslužili smo se informacijama pronađenim na popularnom muškom portalu Askmen.

Uglavnom, kako i sam naslov kaže, znanstvenici su došli do zaključka da u naslovu navedena tri poteza, tri radnje, odnosno kombinaciju tih triju radnji znatno diže šansu da vaša partnerica doživi orgazam.

Spomenimo samo da je tijekom ljudske povijesti tek 1950. godine otkrivena famozna G točka kod žena, a nešto više od pedesetak godina kasnije u javnosti se pojavljuju istine o ženskom orgazmu te koji su to načini za postizanje istog. Dokaz je to samo koliko toga još moramo naučiti međusobno o svojim nježnijim partnericama.

Iako je kod muškaraca orgazam praktički zajamčen već na samom početku igrice, kod žena je stvar ne malo, nego prilično komplicirana, te opet za razliku od muškarca, svaka žena zahtijeva posebni tretman, posebni odnos da bi ista postigla vrhunac užitka.

Uglavnom, studija koja se bazira na 52 000 ispitanika čija se dob kreće od 18 do 65 godina, govori o mnogim stvarima koje su se dosad, barem u muškom svijetu, prezentirale drukčije.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu