Categories Seks

OVO VAM JE POTREBNO za savršen orgazam

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Orgazam je ženama ponekad nedostižan ideal, a za nedostatak su često optuživani muškarci i njihov sebičan pristup seksu. No, izgleda da to nije cijela istina i da u cijeloj priči poprilično veliku ulogu igra i – anatomija.

Naime, znanstvenici s Medicinskog fakulteta u Indianapolisu imali su vremena pa su se pozabavili anatomijom vagine. Otkrili su da u postizanju orgazma nije ključno umijeće partnera, nego oblik vagine.

Naime, žene koje imaju klitoris i mokraćni otvor vrlo blizu jedan drugome prije će doživjeti vaginalni orgazam i on će biti vrlo intenzivan. S druge strane, žene kod kojih su klitoris i mokraćni otvor udaljeni najčešće će ostati zakinute za vaginalni užitak.

Znanstvenici s Instituta Kinsey otišli su korak dalje i utvrdili idealne vaginalne mjere za postizanje orgazma. Po njihovom mišljenju savršen razmak između klitorisa i mokraćnog otvora, za postizanje savršenog orgazma, treba iznositi 2,5 centimetra. Ako ste sretnica s ovim mjerama, postižete višestruke orgazme i to vrlo lako.

Ako je razmak veći, niste toliko sretne po ovom pitanju jer penis ne može dovoljno snažno stimulirati ključne točke. Ako je razmak manji do 2,5 centimetra, savjetuje se položaj “kaubojka” za optimalni užitak.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu