Categories Seks

NAJČUDNIJI NAČINI za bolji seks s partnerom

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Vazektomija kao nuspojavu muškarcu ostavlja jači seksualno nagon, jače erekcije, ali i bolje orgazme. To, pak,  naravno uzrokuje to da ti muškarci imaju bolji seksualni život.

Razlog tomu prilično je neobičan, ali kako navode znanstvenici, nimalo iznenađujuć. Naime, prema njihovim pretpostavkama, muškarci su bolji i opušteniji u krevetu jer se ne moraju brinuti oko toga da će njihove partnerice možda zatrudnjeti.

“Uspjeli smo dokazati da je zadovoljstvo spolnim činom u muškaraca u porastu, dok je kod žene nepromijenjeno”, navodi se u istraživanju, “Razlog tomu je nedvojbeno nedostatak straha od neželjene trudnoće.”

No, usprkos ovim dobrim vijestima, te činjenice da se radi o relativno brzom i bezopasnom zahvatu, interes muškaraca za vazektomijom je u opadanju.

Statistike pokazuju da se tek svaki 10. muškarac zapadnog svijeta odlučuje na vazektomiju. U Velikoj Britaniji je, pak,  zabilježen strelovit pad u posljednjih desetak godina, gdje je s 30.000 zahvata godišnje danas spalo na svega 10.000 vazektomija godišnje.

IZOVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu