Categories Stvarni život

OTKRIVAMO VAM ZNAK koji vam govori da odmah morate prekinuti vezu

FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Žene koje je obuhvatilo istraživanje taj su znak nazvale “prvim alarmom” na koji biste definitivno trebali obratiti pozornost te ga nikako ne biste smjele zanemarivati.

Jedno nedavno istraživanje provedeno među pripadnicama ljepšeg spola našlo je poveznicu koja je bila razlog prekida ljubavne veze s njihove strane. Iako to nije bio jedini odgovor na pitanje kada i zašto su odlučile da je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, većina ih je navela upravo taj razlog. Radi se o tome da su shvatile da im više nije nimalo zabavno provoditi vrijeme s partnerom, dok su prije jedva čekale takve trenutke.

Dakle, ako se u posljednje vrijeme često nađete kako smišljate izgovore da se ne vidite sa svojim partnerom, to je prvi znak da se vašoj vezi bliži kraj.

Žene koje je obuhvatilo istraživanje taj su znak nazvale “prvim alarmom” na koji biste definitivno trebali obratiti pozornost te ga nikako ne biste smjele zanemarivati.

Neke od njih su vrlo brzo nakon toga prekinule svoju vezu, dok su druge priznale kako su produživale agoniju čekajući da im u život uđe netko novi te zbog straha od samoće. Dio je priznao i kako su se ponašale užasno u nadi da će ih partner ostaviti prvi.

Iako ćete reagirati po svome, sjetite se da biste sigurno voljele da partner razgovara s vama o svojim osjećajima, kakvi god oni bili, jer to je najkorektnije što može učiniti u takvoj situaciji. Upravo tako biste trebale reagirati i vi same ako želite ispasti fer.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu