Categories Stvarni život

Najčešće laži koje mogu uništiti vašu vezu

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Povjerenje je jedna od najvažnijih stvari u vezi. Kad se naruši, teško ga je povratiti i može uzrokovati prekid odnosa. Kako se to ne bi dogodilo, ovo su neke od laži koje biste svakako trebali izbjegavati u odnosu s partnerom/partnericom.

Skrivanje istine o vašim bivšim vezama ili partnerima može biti kobno. Uvijek se može dogoditi da izađe na vidjelo nešto iz prošlosti, a tada već može biti kasno za vaš odnos zbog narušenog povjerenja.

Nemojte govoriti da ste dobro ako se ne osjećate tako. Recite glasno i jasno što vas muči kako biste mogli riješiti problem. Druga strana ne može znati da nešto ne štima ako ne kažete. Prvi put, drugi, treći…

Znate da vam taj kolega ili kolegica nisu samo kolege i da se zagonetno smiješite svaki put kada se sretnete. Ako to radite, znate da je vaša veza “na kocki”, a laganje o tome da je riječ samo o kolegama može biti itekako kobno za vaš odnos.

Laganje o vašim primanjima nije dobra ideja. Možete se hvaliti kako imate natprosječna primanja da biste impresionirali drugu stranu, ali dugoročno to može biti itekakav autogol. I razmislite, kakav je to odnos u kojem se trebate pretvarati da ste netko drugi?

Može biti neugodno podastrijeti na stol temu seksa i o njoj otvoreno razgovarati, no to je najbolje što možete učiniti. Nemojte lagati o tome što volite ili ne jer na taj način možete partnera ili partnericu navesti na krivi trag, a to će se samo vama obiti o glavu. I vašem zadovoljstvu, kako piše Večernji list.

IZVOR: N1.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu