Categories Ljubav

Kako svaki dan pretvoriti u medeni mjesec?

 Većina bračnih parova susreće se s problemima monotonije kako dani prolaze. Množe se računi, djeca rastu, slobodnog vremena je sve manje, a vi ste se našli u situaciji da se ne sjećate kada ste se posljednji put posvetili sebi i svojoj vezi. Ipak, to ne znači da ste potpuno izgubljeni. Evo načina na koji možete povratiti sretne dane s početka vašeg braka.

Družite se. Vrlo je teško održati društvene veze, ali umjesto da svaki svoj ​​slobodan dan iskoristite da se vidite sa prijateljicama, mnogo je važnije da to vrijeme provedete družeći se i razgovarajući sa suprugom.

Promijenite temu. Umjesto da vodite razgovore samo oko posla ili djece, prisjetite se početka vaše veze i razgovaraj o tome, ili o nekim drugim pozitivnim stvarima.

Spavajte duže vikendom. Ne dopustite da vam i vikend bude kaotičan, već ostanite duže u krevetu kako bi vam dan započeo uživanjem.

Poklanjajte. To ne mora biti skup poklon, ali će unijeti mnogo pozitivnog razmišljanja i nježnosti u vaš odnos.

Budite spontani. Ne treba vam uvijek razlog poput rođendana ili godišnjice da nešto učinite. Izađite neplanirano na večeru, u kino ili na piće.

Isplanirajte nešto. Umjesto da trošite vrijeme planirajući obične izlaske, isplanirajte nešto veće, poput ljetovanja ili vikenda van grada. Provesti ćete vrijeme zajedno i povezati se.

Sredite se. Bilo da izlazite ili večer provodite kod kuće, odjenite haljinu koju on voli vidjeti na vama i namjestite frizuru. Svi uživaju kada vide da se trudite zbog njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu