Categories Ljepota i njega poznatih

MEGAN FOX PRIZNALA kako jede i koliko se pazi da bi i nakon trećeg poroda izgledala ovako sjajno

Summer is coming 🌊🔥💦

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

NIJE lako tri puta roditi, biti majka i zaposlena žena 24 sata na dan i unatoč svemu izgledati super seksi.

No Megan Fox izgleda baš tako pa nas je privuklo jedno njezino nedavno priznanje.

Naravno da nije lako organizirati život tako da stignete živjeti zdravo i kvalitetno, ali kad je o prehrani riječ, tu ne bi smjelo biti popuštanja.

Megan Fox zna sve adute zdrave prehrane, ali je svojedobno i sama tražila najbolje strategije koje će najbolje odgovarati upravo njoj. Prije nekoliko godina priznala je da uopće ne pije mlijeko niti jede mliječne proizvode, ali nakon što je prošlog ljeta rodila treće dijete, trećeg sina koje ima s dugogodišnjim partnerom i suprugom Brianom Austinom Greenom, drži se principa paleo prehrane.

Sigurni smo da ste već puna puta čuli za paleo dijete, odnosno paleo prehranu pa znate da je to uglavnom riječ o namirnicama koje nisu prerađene. To je osnova, a kako tvrdi Megan Fox: “To je najzdraviji princip prehrane s kojim jedete sve što nije prerađeno. Tako u organizam ne unosite gotovo ništa loših masnoća, loših šećera i loših ugljikohidrata. Ostaje vam dakle čista priroda, čisti nutrijenti koji najbolje hrane i najbolje čuvaju liniju”.

Uz takvu prehranu uopće se ne morate ničega odricati.

“To su sve redom namirnice koje su bile osnova ljudske prehrane tisućljećima. Možete jesti sve u svom čistom obliku, a prehrana je pogodna i za trudnoću i kasnije za gubitak kilograma nakon poroda”, pojasnila je i dodala: “Tada sam morala malo više izbaciti kruh i proizvode s niskim udjelom dobrih ugljikohidrata, a s time sam uklonila i dobar dio loših šećera, što mi je pomoglo brže vratiti liniju nakon poroda”.

A potom je sve lakše. Uostalom, kako je istaknula 31-godišnja ljepotica, ova je prehrana čini boljom majkom. “Na djecu trošim više energije, a ne osjećam se iscrpljeno”.

Sve je to zbog takve prehrane.

I osobnog trenera koji je motivira na vježbanje.

Niste valjda mislili da će vam se mišići lijepo ocrtavati bez da imalo vježbate?

Jer neće. 🙂

Heyyy

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu