Categories Beauty news

KORISNI TRIKOVI pomoću maskare koje morate znati

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Maskara je neizbježan dio svake kozmetičke torbice, a kako bi olakšale njezino korištenje, u nastavku vam donosimo nekoliko trikova.

Vodootpornu maskaru je teško ukloniti s trepavica pa bi ju bilo dobro kombinirati s običnom maskarom. Kombinacija se radi tako da se prvo stavlja sloj obične maskare na trepavice, a zatim vodootporna maskara kao drugi sloj. Na taj način ćete dobiti dugotrajniji učinak, a maskaru ćete na kraju moći ukloniti bez problema.

Savijena četkica maskare

Kada je četkica maskare ravna, ona ne prijanja dobro na sve dijelove trepavica, zbog čega se savjetuje da ju savijete. Savijena četkica omogućava prijanjanje maskare u potpunosti na trepavice.

Ako vam posnestane tuša za oči, možete ga zamijeniti maskarom, a potrebno je samo štapić za nanošenje tuša umočiti u maskaru i dobiveni tuš nanijeti na oči kao i obično.

Nanošenje maskare

Prilikom nanošenja maskare na trepavice teško ju je nanijeti do njihovog korijena, a da ne zamažete kapke, pa kako biste to izbjegli, savjetuje se da prilikom sljedećeg nanošenja maskare na kapak stavite posjetnicu uz koju ćete trepavice namazati bez razmazivanja.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu