Categories Vijesti o poznatima

KATE MIDDLETON ne želi odgajati djecu po pravilima monarhije

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Kraljica Elizabeta II. poznata je po svojim strogim odredbama, no čini se kako vojvotkinja Kate, supruga njezinog unuka Williama, za to ne mari, barem kada su u pitanju njezina djeca.
Naime, bez obzira na to što se takvo ponašanje nimalo ne sviđa strogoj i konzervativnoj baki, vojvotkinja je odlučila djecu odgajati po vlastitim pravilima.
Tako princ George i princeza Charlotte u javnosti izgledaju kao mali anđelčići, no u privatnim trenucima, ne drže se kraljevskih pravila pa kad su kod kuće, u Kensingtonskoj palači s mamom, zabavljaju se kao sva ostala djeca.
Tako se pretvaraju u male vražićke, kojima je dozvoljeno trčanje po blatu, jahanje ponija te ostale manje uredne aktivnosti, koje kraljici nisu omiljene. No, kraljevski par želi da njihova djeca odrastaju baš kao ostala.
I sâm William je priznao kako su kao roditelji prekršili još jedno tradicionalno pravilo u britanskoj monarhiji, a to je da se djecu odgaja, kao da su emocije sporedna stvar, jer nisu. Na kraju dana, svi smo mi ljudi!
IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu