Categories Vijesti o poznatima

DESET ŠOKANTNIH MITOVA o najpoznatijim ljudima današnjice

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Otkad je zvijezda, od tada je i napuhanih glasina o njima. Tko je koga varao, tko je pio, a tko se drogirao samo su neke od stvari koje zanimaju obožavatelji likova koje pratimo u medijima, no oko nekih su se zvijezda podigle prave teorije zavjere.

Marilyn Monroe bila je jedna od zvijezda koju ni mediji ni obožavatelji nikada nisu puštali na miru. Svi znamo za onu urotu kako su je ubile tajne službe jer je bila ljubavnica Johna F. Kennedyja, no jedna je trivijalna glasina doista smiješna. Iako glumica nikad nije bila mršavica, počele su kružiti glasine kako je nosila veličinu 18, što je po europskim mjerama broj 50. No to su opovrgnuli njezini stilisti, kao i odjeća koja je ostala iza glumice, a na kojoj piše broj 8. U europskim je veličinama to broj 38.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Za vrijeme Beyoncéine prve trudnoće, s kćerkicom Blue Ivy Carter, iz Australije su dopirale sumnje u to da pjevačica svoju trudnoću lažira kako bi prikrila probleme s plodnošću. Sve je započela jedna haljina koju je nosila, a u kojoj joj je trudnički trbuh izgledao nestvarno. Naravno, sve su to bile izmišljotine onih koji u životu imaju viška slobodnog vremena. Beyoncé je prije nekoliko mjeseci rodila i blizance Rumi i Sira.

Dok neki vjeruju da je Elvis živ, ima i onih koji vjeruju da je Avril Lavingne mrtva. Kako mrtva, ako se stalno pojavljuje na društvenim događanjima? Pa, tvorci teorije, objavljenoj na brazilskoj internetskoj stranici posvećenoj pjevačici, tvrde kako je Lavigne umrla još 2003. godine, a da je od tada “glumi” Melissa Vandella. Temelji su bili misteriozni nestanak madeža na licu pjevačice i generalna promjena izgleda. Procijenite sami…

Slično tvrde i obožavatelji legendarnih Beatlesa, koji misle da je Paul McCartney poginuo u prometnoj nesreći prije pola stoljeća, a da je u međuvremenu zamijenjen imitatorom. “Dokaz” im je naslovna fotografija albuma Abbey Road, na kojoj članovi prelaze zebru, a jedino je Paul na coveru bosonog.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Teorije o Avril i Paulu možda imaju svoje sljedbenike, no bizarna je ona o pjevačici Katy Perry i dječjoj zvijezdi, koja je umrla sa šest godina. JonBenet Ramsay bila je pobjednica dječjih izbora ljepote, a njezina je misteriozna smrt potaknula brojne teorije zavjere. Jedna je od njih kako je djevojčica zapravo živa, a danas je njezino ime Katy Perry. Njihova je sličnost temelj ovoj teoriji, no kako je u doba Ramsyinog rođenja Katy već imala šest godina, cijela je priča malo vjerojatna.

Kad ne postoji način da nekog uvjere da im je omiljena poznata osoba zapravo mrtva i zamijenjena drugom, zavjernici se znaju okomiti i na zdravstvena stanja. Pjevač Stevie Wonder postao je meta upravo takve. Kako je pjevač slijep, a kupuje televizore, posjećuje košarkaške utakmice i hvata padajuće stvari, zavjernici su zaključili da se Stevie već 67 godina pravi da ne vidi. No nitko ne može reći zašto bi to učinio.

Walt Disney umro je 1966. godine, ali navodno ćemo ga možda imati prilike ponovno vidjeti. Tako barem tvrde oni koji smatraju kako je Walt dao krionički smrznuti svoje tijelo, dok ne bude postojala tehnologija koja će mu omogućiti vječni život. Sve temelje na činjenici kako je Disney iskazao interes za krioničkim smrzavanjem u vrijeme u koje se o tom procesu počelo naveliko pričati. Istina je da je utemeljitelj tvornice snova zapravo kremiran, a njegovi su ostaci pokopani u Los Angelesu.

Za kraj vas častimo onim klasikom “ovo dijete nije njegovo”. Na meti je britanska kraljevska obitelj i njihov princ Harry. Kako je dobro poznato da su se princ Charles i princeza Diana rastali 1996. godine, a još tijekom braka su si bili nevjerni, postoje oni koji tvrde da Harry nije Charlesov sin, nego bivšeg kraljevskog časnika Jamesa Hewitta. Iako je Harry stvarno malo “gingerastiji” od ostatka obitelji, u vrijeme kad su se Diana i James upoznali, mladi princ već je hodao po Zemlji. Uz to, poprilično sliči svome ujaku, Dianinom bratu Charlesu Spenceru.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu