Categories Vijesti o poznatima

BELLA HADID PONOVNO OSVAJA CANNES i to gotovo istom “nezgodnom” haljinom koja radi probleme

One of my favorite moments..a year ago 😇😇 Let's go again 👅❤️ ✈️Cannes

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Crveni tepih i te haljine s velikim izrezima…
To ili bude pun pogodak, kao što je Bella Hadid dokazala prošle godine na crvenom tepihu u Cannesu, ili jednostavno bude ostvarenje najgore noćne more, kao što je Bella Hadid dokazala ove godine na crvenom tepihu u Cannesu.

Slavna ljepotica prošetala je u srijedu navečer crvenim tepihom na otvaranju Filmskog festivala u Cannesu. Njezina zanosna, ružičasta, svilena haljina s potpisom Alexandra Vauthiera mamila je poglede i kamere brojnih fotoreportera.

Međutim, onda se dogodilo ono što Bella vjerojatno nije planirala da će se dogoditi. Mali problemi i par pogrešnih koraka doveli su do toga da se izrez na haljini pomaknuo i otkrio njezino donje rublje.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Bella je naravno, kao prava profesionalka, iskombinirila boju donjeg rublja i haljinu, pa znatiželjnici nisu mogli vidjeti ništa neprimjereno crvenom tepihu. Manekenka je potom pokušala ukrotiti svoju haljinu, no iako joj to nije polazilo za rukom, šarmantnim osmijehom kupila je prisutne.

Inače, ako se i vi pitate što to Bella promovira u Cannesu, ne brinite se, niste jedini. Niti mi ne znamo odgovor na to pitanje.

IZVOR: MTV.COM.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu