Categories Koncerti

VIJEST KOJA ĆE ODUŠEVITI FANOVE GRUPE “ABBA”! Poznata četvorka kreće na turneju

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Jedan od članova ABBA-e, Benny Andersson (70), potvrdio je za švedske medije da grupa uskoro ide na novu turneju. Doduše, ne fizički – trenutačno su u procesu digitalizacije svojih likova, a očekuje se da će do 2019. godine biti spremni za virtualnu turneju.

“Viđamo se povremeno, radili smo sve i svašta, a ovo je naš novi projekt. Trajat će neko vrijeme jer lice se ne može tako brzo digitalizirati. Ali, jako je zabavno što je tehnologija toliko napredovala”, rekao je Benny. Uz njega će na pozornici, kao i prije, biti Björn lveaus(72), Anni-Frid Lyngstad (71) i Agnetha Fältskog (67).

Njihov posljednji nastup prije raspada grupe bio je 1982. godine, a ponovno se sve četvero našlo na istome mjestu 20. siječnja 2016. godine, na tulumu “Mamma Mia” u Stockholmu. Šest mjeseci kasnije još su jednom zajedno nastupili, i to na privatnom tulumu kojim se obilježavalo 50 godina poznanstva Bennyja i Bjørna. Njih su dvojica kasnije surađivali više puta, pogotovo na mjuziklu i filmu “Mamma Mia!”, dok su Anni-Frid i Agnetha krenule u solo karijere.

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu