Categories Film i TV

PRODUCENT SERIJE “GOSSIP GIRL” otkriva da Dan nije trebao biti “tračerica”, nego netko drugi…

Slikovni rezultat za gossip girl gif

U jedan od najomraženijih završetaka TV serija svakako se ubraja kraj serije “Gossip Girl”, u kojem smo otkrili da je tajanstvena Tračerica, koja njujoršku elitu izvještava o prljavom rublju bogatih i popularnih članova, zapravo Dan!

Fanove je razočarao takav završetak jer je Dan cijelo vrijeme glumio dobricu, a ovako je ispao zlonamjeran i jednak svim drugim likovima.

U nekim intervjuima tvorci superpopularne serije izjavili su kako se od prve epizode znalo da će se iza glasa Kristen Bell kriti Dan, no najnoviji intervju Joshua Safrana za “Vulture” otkriva pravu istinu.

Izvršni producent Joshua Safran otkrio je kako je navijao za jednog drugog muškarca, koji bi bio puno smisleniji odabir za Tračericu.

“Do kraja druge sezone bio sam uvjeren da će to biti Eric, čak sam usmjeravao scenarij u tom smjeru, no kad je New York post otkrio da će to biti on, shvatili smo da više nema smisla staviti ga u tu ulogu pa smo napustili tu ideju”.

Šteta, jer bi sarkastičan Eric bio odličan izbor za ulogu osobe koja se putem bloga igra sa životima tinejdžerske elite.

U utrci za ulogu Tračerice bio je još jedan muškarac, opet ne Dan.

Producenti su se poigravali i s idejom da Tračerica bude Nate Archibald, što bi bilo zanimljivo jer ga nikad nismo vidjeli kako šalje poruku.

Na kraju su se odlučili za Dana koji je pisac i promatrač, što publiku nije oduševilo.

Slikovni rezultat za gossip girl gif

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu