Categories Događanja

Cvit Happens je u Zagrebu održao najljepši piknik koji smo ikad vidjeli

Jučer je u jednoj od zagrebačkih zelenih oaza Cvit Happens pripremio najljepši piknik kakav ste do sada mogli vidjeti samo na Pinterestu! Tko sve nije mogao odoljeti čarobnoj atmosferi i dobroj hrani, donosimo u nastavku.

Feel The Color – naziv je drugog po redu ekskluzivnog Cvit Happens partyja, od kojeg se puno očekivalo. Prisjetimo se, ujesen 2018. Cvit studio pripremio je veliku konstrukciju za fotografiranje, čime su najavili vodeći trend u svijetu poslovnih događanja.

Upitali smo Antuna, glavnog dizajnera Cvit Happensa, koji su to novi trendovi za sezonu koja je već pred vratima: „Boje se vraćaju u velikom stilu! Jako nam je drago što su klijenti spremniji no ikad prihvatiti hrabriji stil dekoriranja – asimetričan, pomalo divlji i prepun cvijeća.“

Upravo taj divlji stil vidimo i na Feel The Color zidu za fotografiranje ispred kojega su pozirale brojne poznate influencerice kao što su Donna Lugonja Petković, Ines Heli, Pamela Smoljanić i Anita Dundović.

U središtu zelenila smjestio se dugački piknik stol. Dekoracija je odisala romantikom – bogati cvjetni aranžmani u različitim vazama, visoke svijeće u šarenim bojama i zlatni beštek.

Personalizirani pristup nikad ne izlazi iz mode, zato je svaku influencericu dočekala i millennial pink kartica s Instagram imenom.

Za moderna, lagana i razigrana jela pobrinuo se Catering Kvatrić.

Tako su blogerice uživale u kolačićima od lososa, carpacciom od bifteka i drugim delikatesama.

Za slatki užitak pobrinuo se kultni američki sladoled Ben and Jerry’s.

Insta – worthy kutak je zasigurno i preslatki VW kamper nazvan Greenery Bus koji u sebi krije photobooth!

Dok smo pijuckali poznati Beefeater Pink Gin, saznali smo da su djevojke i izvan Instagrama razvile predivna prijateljstva.

Zato je uz dobru glazbu TURKDJ-a, glasno odzvanjao i žamor zadovoljnih gostiju.

Zavirili smo i u poklon-vrećicu, gdje nas je posebno razveselila majica hrvatskog brenda Pišem ti po zidu i uvijek potrebni proizvodi iz Dove kolekcije.

FOTO: Danijela Šola Kušec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu