Categories Modne vijesti

VIBRANTNE BOJE U NOVOJ KOLEKCIJI eNVy ROOMA

Poznati po monokromatskim kolekcijama s tek pokojim izletom u boju, eNVy room je za ovu sezonu pripremio neočekivanu paletu žarkih boja. Električno plava, koraljno crvena i gotovo neonsko žuta spektar je koji svakako dominira u ovoj kolekciji u kojoj se iščitavaju razni stilski kodovi.

Vibrantne boje, svileni saten, statement rukavi i drapirani detalji prizivaju osamdesete, dok je romantični duh prisutan kroz nježnu čipku, volane i gotovo viktorijansku siluetu. Pristup je jako ženstven s naglašenim strukom tvoreći laskavu X siluetu. Dužine haljina su midi, do pola lista prateći liniju tijela i zvonoliko se šire od ispod bokova, dok su maksi haljine rezervirane za noć i neka svečanija događanja uglavnom lepršave i nježno padaju niz tijelo. To se posebno ogleda u haljinama izrađenim od svilenog satena koje su izrazito lagane i djeluju jako glamurozno i chic. Osim haljina, u kolekciji se nalaze kombinezoni i odijela koja su strukirana, precizno izrađena sa zanimljivim detaljima, naglašenim rukavima i skinny hlačama do iznad gležnja.

Kampanju je snimala mlada i talentira fotografkinja Karla Jurić koja je svojom vizijom eNVy room kolekciji dala jedan svježiji kut gledanja na estetiku koju brend dugo godina gradi. Senzualnost, nježnost i elegancija emocije su koje Karla prenosi fotografijom u ovoj kampanji.

Emocije su dodatno naglašene kroz međusobnu interakciju modela, dok prazni interijer istovremeno daje kontrast te stvara zanimljiv suodnos motiva i prostora ambijenta.

Lookbook od novih 30 modela bit će uskoro predstavljen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu