Categories Modne vijesti

NIVES CELZIJUS ZVIJEZDA je nove modne priče poznate splitske dizajnerice Monike Sablić

Nives Celzijus zvijezda je nove modne kampanje Monike Sablić za nadolazeće ljeto 2019. godine. Ni kiša ni vjetar nisu omeli svestranu Nives i modnu dizajnericu da snime prekrasni editorijal na splitskoj plaži Žnjan. Usprkos nepovoljnom vremenu, Nives je poput prave profesionalke odradila fotosession te svojom pojavom koja jamči poglede kamo god da dođe zaintrigirala slučajne prolaznike koji su sa zanimanjem promatrali pjevačicu u ulozi modela u kreacijama od svile koje su savršeno istaknule njezine obline.

Prolaznici su znatiželjno promatrali pjevačicu u ulozi modela koja je izazovno pozirala ne skrivajući svoj seksepil. U cvjetnoj haljini, koja se savršeno slila niz njezinu liniju, Nives izgleda poput kakve filmske dive iz talijanske kinematografije.

Pjevačica jednako tako odlično nosi i mušku bijelu oversized košulju, koja diskretno otkriva njezine atribute. U ulozi modela je i Monika Sablić jer njezine klijentice je uvijek vole vidjeti u njezinim kreacijama. Monika je i u najnovijoj kampanji kao i uvijek vjerna svom ženstvenom modnom stilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu