Categories Modne vijesti

PROLJETNA MODNA BAJKA dvojca ELFS u botaničkom vrtu

U čarobnom ambijentu zagrebačkog Botaničkog vrta, najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS pripremio je još jedno nezaboravno i jedinstveno modno druženje.

Najnoviju žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2018 pod nazivom Timeless, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica predstavili su samostalnom revijom okruženi cvijećem i u pravoj proljetnoj atmosferi, a sudeći po reakcijama brojnih uzvanika, najnovije komade s njihovim potpisom, nerijetko će se nositi u ovoj sezoni.

Zaštitno lice najnovije kolekcije atraktivna je radijska voditeljica Nives Ivanišević, koja je u društvu supruga Gorana, noseći jednu od najljepših haljina iz nove kolekcije, podržala zagrebačke modne čarobnjake.

Uzbudljivo modno putovanje povezalo je elemente različitih stilskih epoha s naglaskom na otmjenost i senzualnost te s dozom formalnog, odvažnog i romantičnog ali i ženstvenosti koja se proteže kroz sve njihove kolekcije. Ovaj su put pokazali 40 modela, a iako je u početku naglasak stavljen na romantične čipkane haljine, kolekcija postaje sve razigranija i do samog kraja nepredvidljiva.

Tako se motivi secesije pretvaraju u fluidne haljine apstraktnog uzorka s dramatičnim detaljima poput čipkanih ovratnika, baršunastih traka ili kopčanja na nizove bisera. Eklektičnom kolekcijom se protežu i motivi marokanske keramike, orijentalnog slikarstva ali i likovi pande ili gejše na t-shirtima.

Osim raznolikih motiva tkanina, prikazane su i haljine koje karakterizira suprotnost pa tako dizajneri na pisti izmjenjuju fluidne bogate haljine s mnoštvom raskošnih detalja nasuprot onih krajnje pročišćenih na kojima  je naglasak stavljen na siluetu. Imali smo priliku vidjeti poslovne i svečane lookove, damske ali i djevojačko razigrane.

Boje se kreću od bijele preko palete pastelnih tonova kojom dominiraju prljavo roza i plavi tonovi do indigo plave i crne koja se koristila za detalje. Modne kombinacije upotpunjene su efektnim torbama sofisticiranog dizajna. Make up potpisuje  tim Ive Berišić, a za frizure su zaslužni Marko Constantini i studio Artis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu