Categories Modne novosti

POVIJESNI MODNI TRENUTAK Britney i Justina sada je ovjekovječen na majici

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Svatko tko je bio živ u ranim 2000-ima sigurno se još uvijek s nostalgijom prisjeća veze Britney Spears i Justina Timberlakea.

Tadašnji zlatni par Hollywooda imao je puno zajedničkih modnih trenutaka koji su se svima urezali u pamćenje, a čak i ako niste pratili njihovu vezu, sigurno se sjećate jedne kombinacije kojom su ispisali povijest.

Radi se o usklađenim traper izdanjima u kojima su se pojavili na crvenom tepihu dodjele American Music glazbenih nagrada, 2001. godine. To je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu kao par i može se reći da su to odradili jako uspješno. Tome u prilog ide i majica koju je sada na tržište lansirao belgijski brend Files a Papa, na kojoj je ovjekovječen ovaj povijesni modni trenutak.

Nostalgična majica sigurno će oduševiti sve obožavatelje pjevačice i pjevača, a tko god je poželi u svojoj kolekciji, za nju će trebati izdvojiti čak 152 dolara, odnosno oko 960 kuna. Majica se može naručiti preko online dućana brenda, a vjerujemo kako neće baš dugo biti na zalihama.

IZVOR: INDEX.HR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu