Categories Modni savjeti

PREPOZNAJTE SVOJU boju make-upa i uskladite je s odjećom

Kako složiti boje odjeće i modnih dodataka i uskladiti ih sa šminkom problem je koji, barem ponekad, muči sve žene. U pomoć je pozvan David Zyla, višestruko nagrađivani dizajner kostima za mnoge holivudske serije te osoba čije savjete, kada je u pitanju odijevanje, traže svjetski moćnici.

Njegov trik kojem duguje uspjeh jest – slaganje stylinga po bojama koje nam odgovaraju. Jer, ako mislite da znate koje vam boje pristaju, vjerojatno ste u zabludi…

“Boje koje nam savršeno odgovaraju nalazimo kad pogledamo specifična područja u našim očima, na kosi ili koži”, kaže David Zyla.

“Uopće ti ne treba make-up. Znaš što mislim, ovo je make-up za tebe. Svatko od nas ima svoju osnovnu boju. Smiješno je jer ljudi ne razmišljaju da je to boja. Većina misli: O preslična je mojoj boji kože! To i jest ideja! Naša osnovna boja dolazi iz boje koja harmonizira sve one koje se nalaze na našoj ruci. Ženama je to obično omiljena boja pudera iz njihove kozmetičke torbice”, otkriva Zyla.

Crvena boja je romantična, moćna i seksi. Ona je odraz naše strasti. Svatko od nas ima svoju nijansu.

Želite li, pak, izgledati tajanstveno i seksi, tada odjenite crnu. Ona može biti u modernoj, otmjenoj i glamuroznoj varijanti. Savršena crna dolazi iz boje koja omeđuje šarenicu oka. Može biti siva, tamnoljubičasta, crna ili zemljanih tonova, smatra ovaj slavni stilist i kostimograf.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu