Categories Zanimljivosti

Ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, često se oslanjate na druge

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Neki od njih jednostavno nisu voljni učiti i istraživati rješenje problema, dok drugi nemaju dovoljno samopouzdanja i uvijek smatraju kako će netko drugi sve napraviti bolje.

Osobe rođene u ovim znakovima u svemu se oslanjaju na druge.

Djevica

Djevice se najviše oslanjaju na druge od svih. Iako su vrlo kritične, one poprilično vjeruju drugim ljudima i zbog nedovoljno vjere u same sebe svaki svoj posao povjeravaju u “sigurne ruke”.

Lav

Iako oni sebe smatraju najsamostalnijima, najsamouvjerenijima i sve naj naj, neće priznati da u većini slučajeva trebaju pomoć.

Lavovi se osjećaju vrlo dominantno većinu svog života i neke zadatke koje oni smatraju gubljenjem vremena povjeravaju drugima, a taj broj zadataka ponekad zna poprilično narasti.

Rak

Rakovi jednostavno vole ljude i vole kada su sastavnica svakog dijela njihovog života. Njima je u naravi da traže pomoć čak i kada je ne trebaju samo kako bi nekoga potaknuli da se osjeća potrebnim i korisnim. Oni ne smatraju da time iskorištavaju druge, nego da jednostavno surađuju.

Bik

Unatoč tome što oni sebe smatraju izuzetno neovisnima, Bikovi su jako ovisne osobe, posebice kad su u pitanju njihovi partneri. Pitat će ih za mišljenje doslovce o svemu, a ponekad će toliko pretjerati da ćete pomisliti da su nesposobni, što zbilja nije slučaj.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu