UĐITE U NOVU GODINU spremni za nastupe glazbenih legendi

SHARE

„Očekivanje nastupa nekih od najvećih glazbenih zvijezda današnjice odličan je način kako započeti kalendarsku godinu, jer glazba je univerzalni jezik koji premošćuje razlike i sve nas međusobno povezuje“ – poručuje direktor Star produkcije Alen Ključe kao organizator koncerata koji će u sljedećim mjesecima osvojiti Zagreb. Da je tome tako ne treba sumnjati – teško je zamisliti ljepši ulazak u novu godinu nego u ritmu omiljenih izvođača! Stoga su ulaznice za neki od koncerata u zagrebačkoj Areni idealan poklon za sve poklonike vrhunske glazbe, ali i za one koji će to tek postati.

Glazbena čarolija započinje 2. veljače, koja će biti u znaku superzvijezde Sir Roda Stewarta, a uz njegov smisao za humor i stil ne treba sumnjati da nas očekuje nastup za pamćenje. U duhu romantike dočekat ćemo 10. ožujak i Andreu Bocellija, koji će i ovog puta zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje klasične glazbe. Kao šećer na kraju našao se megapopularni dirigent i virtuoz na violini Andre Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra koji su, poneseni odličnim reakcijama nakon ovogodišnjeg prvog nastupa u Hrvatskoj, najavili ponovni dolazak u Zagreb 19. svibnja.

U nedoumici ste za koje se od ovih impresivnih glazbenih imena odlučiti? Izbor je nesumnjivo težak, jer je riječ o umjetnicima koji već desetljećima osvajaju najpoznatije pozornice diljem svijeta, očaravaju glazbene kritičare kao i publiku, koja ih prati u stopu. Njihov dolazak u Zagreb Hrvatsku će uistinu pozicionirati na glazbenu kartu svijeta, stoga uhvatite na vrijeme ovu jedinstvenu priliku!

Ulaznice za najavljene nastupe mogu se kupiti u sustavu Eventim.

Pratite nas na Instagramu

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar