Categories Događanja

ODRŽAN JOŠ JEDAN “CITY 45 20” u Rijeci

Trsatska gradina jedna je od najatraktivnijih lokacija na Kvarneru, a u subotu je ugostila četvrto po redu izdanje modne manifetastacije CITY 45 20.

Predstavilo se 20 brendova iz cijele Hrvatske, reviju je otvorio Models Fashion Store koji ima butike u Zagrebu i Poreču, a specifičnost manifestacije je pedstavljanje posebne haljine koju je ove godine izradila Mirna Sišul, akademska slikarica i umjetnica pod imenom Ljubav je žuta!

CITY 45 20 nisu propustili brojne poznate osobe, Nikolina Minovska, dr. Zoran Žgaljardić, Danijela Gračan, Nikolina Tomljanović, Antonio Krištofić, Tina Vukov.

Reviju su uveličali riječki brendovi Lusso, Amare, Yoko, Peperoncina Dizajn, Kayra, Šik by Ljupka, Pepa dizajn, La Vetrina i Andy’s. Dodir splitske modne scene došao je zahvaljujući kreacijama Monike Sablić, Kaviy Couture, Bijoux Dive i Jelene Bošnjak, predstavila se Becha iz Zadra, ELFS, Monochromatic i Loré iz Zagreba te Ingrid Rojc iz Istre.

Prvi put manifestacije je ugostila i muški izlazak za koji se pobrinuo riječki Mondo Uomo, a pistom su prošetale i članice Povjerenstva za ravnopravnost spolova PGŽ predstavljajući kampanju U svojoj koži dajući do znanja da je preduvjet uživanja u modi u osobnom zadovoljstvu.

Uz službeni nakit događanja Zlatnu kišu, torbe iz moderno otvorenog butika Borša, pažnju je osvojio i jedini model te večeri, Audi Q2 iz Porsche Inter Auta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu