Categories Događanja

Magic Mike XXL oduševio poznate dame!

 

unnamed

Sinoćnjoj CineLady projekciji filma Čarobni Mike XXL prethodio je ludi party samo za žene, kakav se inače ne viđa u kinima!

unnamed (1)

Savršeno isklesani plesači slovenske erotsko-plesne skupine Total Knockoutiznenadili su posjetiteljice CineStar kina u Branimir centru i pružili im najnevjerojatniju noć za pamćenje! Užarena atmosfera cije­lu je večer bila na vrhuncu i izazvala potpuno oduševljene žena svih dobnih skupina, a tražila se i ulaznica više!

unnamed (2)

Senzualnim su plesom i seksi tijelima potpuno zaludili posjetiteljice od kojih su neke na sinoćnju CineLady projekciju došle proslaviti djevojačku večer i ludo se zabaviti!

unnamed (4)

Plesači su se presvlačili čak nekoliko puta tijekom večeri, izazivajući žene seksi uniformama u ulozi vatrogasaca, kauboja i zločestih gangstera.

unnamed (3)

Posjetiteljice su, osim spektakularnog showa s plesačima, vrhunskom rasvjetom i DJ-em, na poklon dobile i proizvode sponzora Nivea, osvježavajuća pića Strongbow te časopise Ljepota&Zdravlje i Grazia.

unnamed (6)

Ovu ultimativnu žensku zabavu organizirali su distributer filma Blitz film i video i CineStar kina, promovirajući tako film Čarobni Mike XXL na najbolji mogući način!

unnamed (9)

CineLady projekciju, u potrazi za dobrim provodom, nisu zaobišle ni poznate Hrvatice! Tako smo sinoć mogli vidjeti RTL-ove voditeljice Anu Strizić i Teu Blažević, sestre Ivanu i Jasnu Nanut, dizajnericu Di­janu Viljevac i pjevačicu Ivu Herceg, oduševljene atmosferom i zgod­nim plesačima!

Film Čarobni Mike XXL već danas igra u svim CineStar kinima, stoga požurite po svoje ulaznice jer vas na velikom platnu očekuje ono što su brojne djevojke i žene sinoć uživo gledale – znojna muška, savrše­no isklesana tijela, nevjerojatni plesni pokreti, fenomenalna koreogra­fija i vrhunsko skidanje!

Pridružite nam se i na idućoj CineLady projekciji u kolovozu, gdje će uz projekciju filma Kaos u glavi (Trainwreck) posjetiteljice također do­čekati atraktivni pokloni i prava ženska zabava!

CineLady projekcija održava se svaki mjesec, a donosi posebnu pro­jekciju najatraktivnijeg ženskog filma.

Uz kupnju ulaznice, svaku posjetiteljicu očekuju pokloni glavnih spon­zora NIVEA, magazin glavnih medijskih partnera GRAZIA i LJEPO­TA&ZDRAVLJE, a CineStar pićem Strongbow!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu