Categories Video dana

POGLEDAJTE NOVI SPOT GRUPE Pravila Igre koji posvećuju svim ženama!

Predstavljamo vam novi singl benda Pravila Igre, pjesmu simboličnog naziva “Kako nam stvari stoje”. Drugi je to singl kojim najavljuju svoj drugi album i druga pjesma koju objavljuju s pjevačem Ivanom Penezićem. “Ljubavna pjesma. Jasno definirane i izgovorene emocije u kojoj će se svatko prepoznati. Sigurni  smo u to.  Jedva čekamo da je čujete”, poručuju nam dečki iz benda. “Pjesma je ovo o ljubavi, ženi, i poklon je svim ženama za Dan žena i za svaki njihov dan.”

Osim izrazito emocionalnog i ljubavnog teksta pjesme “Kako nam stvari stoje”,  dečki su snimili i spot za pjesmu u kojem su sve uloge dodijeljene ženama.” Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu, došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot”, kaže nam Goran Belošević, bubnjar benda.

U spotu su oni jedini muškarci, a sve ostale uloge dodijeljene su ženama.

“U spotu glume sve same žene i to uspješne žene”, dodaje pjevač benda Ivan Penezić. “Spot prikazuje žene, koje su jednako uspješne i ženstvene i kao redateljice i kamermanke i visažistice i organizatorice snimanja. Žene doista mogu sve”, dodaje Ivan.

Ovom mladom zagrebačkom bendu u glazbenom životu “stvari dobro stoje”  na domaćem terenu , a svojim glasom i stasom osvajaju i regiju. Po prvi put će imati regionalnu premijeru pjesme na najslušanijim radijskim postajama, i jako su sretni i uzbuđeni zbog toga: “Sretni smo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju i vole. Glazba  nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije i jedva čekamo druženja i putem etera i na svirkama uživo.”

Tekst pjesme “Kako nam stvari stoje” napisala je Sonja Buljan, a autor glazbe je Miro Buljan koji uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme.
Redatelj spota je Dario Radusin, a spot je sniman u popularnom zagrebačkom klubu Opera. Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković. U spotu se pojavljuju i popularne YouTuberica i influencerice Lorin Nukić i Paula Sikirić, model Petra Dabelić te Franka Đaleta i Klaudija Kelemović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu