Žene starije od 50 koje su na Met Gali pokazale da su godine samo broj

by | 8 svibnja, 2024
met gala 2024

Da im vrijeme ništa ne može te da ni za promil nije umanjilo njihovu ljepotu i privlačnost, dokazale su žene starije od pedeset na Met Gala svečanosti 2024.

Kao što je već poznato, dress code za Met Gala 2024. “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” temeljio se na kratkoj priči J.G. Ballarda, “Vrt vremena”. Kako priča kaže, postoji nešto primamljivo u tome da se malo okrene sat, štiteći glavne likove od opasnosti. Ali kao što smo mogli vidjeti na crvenom tepihu prvog ponedjeljka u svibnju, vrijeme nije ništa drugo nego prijatelj zadivljujućih žena starijih od 50 godina koje su prisustvovale svečanom događanju.

Kako bismo dokazali da su godine samo brojka na koju treba biti ponosan jer smo je doživjeli, poželjeli smo izdvojiti žene starije od pedeset koje su na Met Gali 2024. apsolutno zasjale, pokazavši da im vrijeme ne može ništa. Jasno, riječ je o zvijezdama koje na raspolaganju imaju različite metode njege i možda se s njima ne možemo poistovjetiti, no mišljenja smo kako one itekako zaslužuju da reflektori budu upereni upravo u njih.

Meg Ryan

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meg Ryan (@megryan)

Nakon više od 20 godina pauze, Meg Ryan trijumfalno se vratila na Met Galu. Uz savršeno neuredni bob i prozirnu crnu haljinu, glumica izgleda upečatljivo kao i uvijek.

Michelle Yeoh

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Obožavamo look Michelle Yeoh kao jedne od posljednjih poznatih dama koje su se pridružile bob odredu. Izgledala je svježe i blistavo u spektakularnoj srebrnoj haljini, ponosno prošetavši crvenim tepihom.

Gayle King

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gayle King (@gayleking)

Gayle King na Instagramu je priznala da je bila nervozna zbog spoticanja na stepenicama, čak je i dokumentirala neke vježbe u uredu, ali je na crvenom tepihu izgledala fenomenalno…

Kris Jenner

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kris Jenner (@krisjenner)

Kris Jenner izgledala je eterično u potpuno bijeloj, raskošnoj haljini sa smaragdnim draguljima kao akcentima. Tajna njezinog sjaja na crvenom tepihu? Mogla bi biti u nekoliko slojeva proizvoda za njegu kože njezine kćeri.

Queen Latifah

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hollywood Melanin (@hollywoodmelanin)

Queen Latifah stigla je na Met Gala svečanost odjevena u Thom Browne kreaciju. Ova 54-godišnja zvijezda istaknula se 3D rekreacijom rajske ptice pričvršćenom za haljinu i jaknom koja visi s jednog ramena.

Penélope Cruz

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SensaCine – Webedia España (@sensacine)

Pedesetogodišnja Penélope Cruz odlučila se za stari holivudski glamur, i to od kose do blistavih dragulja. Koketni dodatak za kosu savršeno naglašava haljinu s punom suknjom.

Sarah Jessica Parker

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Met Gala je u suštini dan na terenu za uvijek chic Sarah Jessicu Parker. Kao i uvijek, glumica je plijenila svojom pojavom.

Jennifer Lopez

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Uvijek jedna od dama koja privuče najveću pozornost na crvenom tepihu, Jennifer Lopez skrenula je pozornost svojom savršenom punđom, besprijekornim make-upom i haljinom koja je djelovala kao oda leptiru.

Donatella Versace

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Donatella Versace (@donatella_versace)

Donatella Versace često ima zadatak da odjene neke od najvećih zvijezda na crvenom tepihu Met Gale, ali to ne znači da zaboravlja na sebe. Ova 69-godišnjakinja blistala je u kitnjastoj zelenoj haljini od morske pjene sa svojom dugom plavom kosom.

Nicole Kidman

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)

Nicole Kidman kaže da je njezin Met Gala styling inspiriran fotografijom Richarda Avedona. Couture crno-biserna haljina savršeno je naglašena rukavicama za klasični chic styling.

Foto: Dimitrios Kambouris/Staff via Getty Images Entertainment, Instagram