Flippy bob je “it” frizura 2024. godine zbog koje je i J. Lo drastično skratila kosu

by | 24 siječnja, 2024
frizure 2024

Nakon dodjela nagrada Zlatni globus i Emmy jedno je postalo jasno – flippy bob je frizura koja će obilježiti početak 2024. godine. Zbog nje je i Jennifer Lopez ošišala svoju dugu kosu!

Usprkos izvještajima o hair trendovima za 2024., dvojbe oko toga hoće li ovu godinu obilježiti kratka kosa – nema. Nova varijanta boba do te je mjere osvojila Hollywood da su za njim posegnula neka od najvećih imena s A-liste. Christina Aguilera, Emma Stone, Julianne Hough i America Ferrera debitirale su na crvenim tepisima ovom frizurom. A sada i jedna od najvećih beauty influencerica našeg vremena, Jennifer Lopez.

Flippy bob je nova frizura Jennifer Lopez

Jennifer Lopez samo je jedna od zvijezda koja se pojavila na reviji visoke mode u Parizu ovog ponedjeljka, ali je ostavila uvjerljivo najjači dojam. Pritom, pozornost nije ukrala svojom širokom, bijelom Schiaparelli jaknom napravljenom samo za nju od 7.000 pravih ružinih latica, pa čak ni statement naočalama. Ono čime je J. Lo ukrala trenutak jest – frizura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Ali tko bi uopće primijetio njezine neobične modne dodatke u prisutnosti njezine najdrastičnije promjene frizure među zvijezdama? Jennifer Lopez drastično je skratila kosu do ispod linije vilice i to tako da uokviruje lice. Pramenčići koji vire iza ušiju, tako karakteristični za flippy bob, samo su dodali malo drame.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Što je flippy bob?

Flippy bob je slatki, kratki bob, koji lebdi oko dužine brade i stiliziran je u obliku slova C. Veliki preokret donose izvijeni vrhovi, okrenuti prema van, a koji pomalo evociraju devedesete. Ova frizura donosi izgled koji je jednostavan, chic i oštar. Nesumnjivo, tu je i prstohvat neodoljivog pariškog šarma koji ovoj frizuri dodaje na ljupkosti.

Pročitajte: Najpopularnije vrste bob frizura koje pristaju svakoj teksturi kose

Foto: Presley Ann/Stringer via Getty Images Entertainment, Instagram