I Penélope Cruz skratila je svoje lokne na najpopularniju frizuru godine

Popularnost boba ne jenjava

by | 29 siječnja, 2024
bob frizure

Skratiti kosu više od 12 centimetara zovemo drastičnom transformacijom. Svaka čast, stoji joj fantastično!

Penélope Cruz apsolutno zna kako dominirati crvenim tepihom. Uz bijelu Chanel haljinu, koja je istaknula njezinu preplanulu put, prelijepa je glumica debitirala s novom frizurom. Ovo nam je još jedan pokazatelj da je bob frizura srednje dužine spremna biti zvijezdom 2024. godine., baš kao što smo predvidjeli u frizerskim trendovima za ovu godinu.

Penélopina bob frizura uvinutih krajeva prema unutra dopire tik iznad ramena nježno uokvirujući njezinu vilicu. Novu je frizuru istaknula pramenovima u boji karamele koji su se skladno stopili s njezinim latte make-upom.

Pročitajte: Flippy bob je “it” frizura 2024. godine zbog koje je i J. Lo drastično skratila kosu

Je li bob frizura za vas?

Ako vas nova frizura Penélope Cruz potiče na razmišljanje da skratite svoju kosu, evo nekoliko razloga zašto biste se trebali ohrabriti i rezervirati termin u svom frizerskom salonu.

Bob pristaje svakom obliku lica, potrebno je samo da vaš frizer pogodi dužinu koja će najljepše laskati vašim crtama lica. Ako je vaša kosa tanka i sklona opadanju, ravno ošišani bob vratit će joj lepršavost i volumen, a ako je gusta i neukrotiva, slojevito ošišan bob s dužinom do ramena, pristajat će vam fantastično.

Bez obzira na vašu teksturu kose, bob pristaje svima, bilo da imate tanku i ravnu ili valovitu i kovrčavu kosu. Dodatan bonus? Ovo je praktična frizura koja ne zahtijeva previše truda i stiliziranja. Ipak, želite li zadržati željenu dužinu kose, morat ćete, ovisno o brzini rasta vaše kose, odlaziti k frizeru svakih 6-12 tjedana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Pročitajte: Bob frizura u 2024.: koji su stilovi u trendu, a koje ostavljamo za sobom?

Foto: Kevin Winter/Staff, Getty Images North America via Getty Images