Sarah Jessica Parker podijelila je svoje omiljene beauty proizvode i rituale

Ne, nije u pitanju luksuzna kozmetika!

by | 25 srpnja, 2022
Kako njeguje kožu Sarah Jessica Parker

Modna i beauty ikona Sarah Jessica Parker već godinama govori o dostojanstvenom i zdravom starenju i prihvaćanju svog tijela koje se s vremenom neminovno mijenja, napadajući kritičare koji komentiraju njezin izgled i čineći sve što može kako bi promovirala retoriku protiv starenja.

Ranije ovog ljeta, glumica je za časopis Allure govorila o tome koliko je bila frustrirana kad su je prozvali “hrabrom” jer je izašla nenašminkana i sa sumnjivo sijedim pramenovima. Sada, kao ambasadorica francuskog brenda RoC, ponovno progovara o prihvaćanju svake životne faze te o svojim jednostavnim beauty ritualima.

Premda je imala priliku isprobati brojne kozmetičke proizvode, priznaje da se voli držati onih isprobanih objašnjavajući da je njezina beauty rutina vrlo jednostavna ali učinkovita. “Prilično sam monogamna i takva sam bila veći dio svog života. Dakle, velika sam amaterka. Nisam baš hrabra i ne volim previše eksperimentirati i isprobavati nove stvari“, izjavila je zvijezda Seks i grada za časopis Glamour otkrivajući im neke od svojih omiljenih RoCovih favorita.

Omiljena hidratantna krema

RoCovu hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom iz linije Multi Correxion Hydrate + Plump svugdje nosi sa sobom i koristiti je svaki dan. “Koristim je kad idem u kazalište i u nju ću umiješati svoju bazu“, navela je glumica.

 

Alat za njegu kože

Već je godinama velika ljubiteljica valjka od žada – ima ih čak dva – a kod kuće ih čuva u hladnjaku. “Kćerima sam za rođendane kupila iste valjke jer su uvijek koristile moje. Dakle, u zamrzivaču ih ima barem tri ili četiri“, rekla je Sarah Jessica Parker dodajući da voli koristiti roler ujutro kada pije kavu. “Osjećam se tako dobro kada ga koristim, a pomaže li mi, nije me briga.“

 

Roler od žada

Omiljeni tretmani ljepote Sarah Jessice Parker

“Moja dermatologinja je stvarno talentirana i vjerujem joj, ali sam zbog posla jako neredovita“, izjavila je Parker. “Sad ću napraviti piling kojeg jako volim, ali ako me pitate kakav je to piling, nemam pojma. Nisam redovita niti predana njezi lica – iako bih voljela da jesam. Možda ću jednog dana u budućnosti imati dogovorene redovite tretmane, ali su za sada tretmani lica daleko od mog planera“, rekla je.

Omiljeni serum

Prije spavanja, za njegu lica, a posebno područja oko očiju, glumica koristi hidratantni serum s hijaluronskom kiselinom u kapsulama iz linije Multi Correxion Hydrate + Plump za kojeg kaže da ga apsolutno obožava.

 

 

Pročitajte: Influencerica Patricia Vodopija o svojim ljetnim kozmetičkim favoritima, navikama i ritualima

Foto: Instagram, PR, Pexels/Nataliya Vaitkevich