Categories Fitness

NAJBOLJI SAVJETI kako se ne zapustiti tijekom zime

2

Postoji bezbroj načina kako možemo ostati fizički aktivni i tijekom jeseni i zime, stoga ostanite u formi i zabavite se uz raznovrsne vježbe koje ne uključuju teretanu. Za kraj tjedna donosimo čak sedam načina uz koje ćete jednostavno ostati aktivni i tijekom hladnijih mjeseci…

ŠOPINGIRAJTE

U pravu ste ako mislite kako je shopping krajnje iscrpljujuća radnja. Uputite se s prijateljicom u obližnji shopping centar i razgledajte svaku prodavaonicu. Šećite što više, tako da se na kraju dana osjećate uistinu umorno.

VJEŽBAJTE RUKE

Nabavite utege za ruke i vježbajte uz omiljenu televizijsku seriju. Neka u početku to bude dva, tri puta tjedno, a ako niste u mogućnosti nabaviti utege, vježbajte s dvije boce vode (one od litre i pol).

VJEŽBAJTE KOD KUĆE

Kupite jedan DVD fitness program ili pronađite YouTube kanal koji nudi primjere vježbi koje želite uklopiti u svoj trening. Ovo je stvarno zabavan način da sobu pretvorite u mjesto za vježbanje te se pritom i zabavite dok je vani loše vrijeme.

ŠTO VIŠE HODAJTE

Ako živite u zgradi s dizalom, tijekom zimskih mjeseci ga izbjegavajte i koristite isključivo stubište. Na ovaj način bit ćete u boljoj kondiciji do proljeća i imati priliku zategnuti guzu i noge bez puno truda.

POSPREMAJTE

Češće sređujte kuću. Aktivirajte se i brišite prozore, sređujte stare stvari, perite donje rublje, čistite kupaonicu. Spojite ugodno s korisnim!

ŠEĆITE ČEŠĆE PSA

Utoplite se i izvedite psa u dužu šetnju. Neka to postane dio vaše rutine, jer osim toga što je šetnja dobra za vas, i vaš kućni ljubimac će vam biti zahvalan.

ČISTITE SNIJEG

Kada padne prvi snijeg uživajte u njegovim čarima, a zatim iskoristite priliku i lopatom očistite glavne prilaze kući ili ulazu ako živite u zgradi.

-

IZVOR: WALL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu