Categories Događanja

SEVERINA OBOŽAVATELJIMA PRUŽILA NEZABORAVAN DOŽIVLJAJ! Svi koji još nisu ili bi imali želju ponovno se družiti sa Severinom, moći će to već 16. svibnja

Severinina promocija novog albuma ‘Halo’ u punom je jeku, što dokazuje i jučerašnje potpisivanje albuma u prostorijama ‘Nove ploče’ u Bogovićevoj ulici u Zagrebu, gdje se okupio veliki broj Severininih obožavatelja, kojima se tom prilikom ispunila velika želja – druženje i fotografiranje s najvećom regionalnom zvijezdom, kao i potpisivanje najprodavanijeg albuma u regiji.

Osim toga, svi prisutni uspjeli su dobiti informacije o daljnjim Severininim aktivnostima, koncertima i planovima. Tako je već za danas najavljeno potpisivanje albuma u Ljubljani, no ono što će zasigurno ponovno razveseliti zagrebačke obožavatelje je najava službene promocije albuma, koja će se održati u sljedeći četvrtak, 16. svibnja, u klubu Opera.

Za promociju albuma već sada se traži ulaznica, odnosno pozivnica više, a 200 najsretnijih istu može osvojiti putem Severininih društvenih mreža, na kojima se i nalaze detalji nagradnog natječaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu