Categories Stvarni život

ZBOG ČEGA MUŠKARCI zapravo padaju na ženske stražnjice?

Slikovni rezultat za kylie minogue booty

Veliki broj muškaraca neodoljivo privlače žene koje imaju isturenu stražnjicu jer je to znak da su “seksualno zainteresirane”.

Prekomjerno zaobljena pozadina, kakvom se,  recimo, ponose Kim Kardashian ili Jennifer Lopez, privlačna je i muškarcima i ženama. Stvar je u tome što, da bi izbacile guzu, žene moraju zdjelicu “pomaknuti” unatrag, a prethodno istraživanje pokazalo je da ženke u životinjskom svijetu to rade kako bi signalizirale mužjacima da su spremne za parenje.

Novo istraživanje Sveučilišta Minho u Portugalu pokazalo je da je takav položaj tijela karakterističan za parenje evoluirao i “prešao” na ljude, te da tako i žene pokazuju da su zainteresirane za nekog muškarca u seksualnom smislu.

“Ovo možda može objasniti zašto žene nose visoke petice i zašto ih muškarci smatraju privlačnijima kada ih nose – jer je tada guza isturena”, objašnjava voditelj studije Farid Pazhoohi.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

1 komentar

  1. Negdje sam čitao da to ima i dublji smisao;naime masno tkivo pohranjeno u stražnjici privlači muškarce jer to znači da će i njihovo dijete imati punomasno mlijeko i lijepo se razvijati.Mislim da zvuči prihvatljivo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu