Categories Stvarni život

IPAK ŽENE NE VOLE MLAĐE MUŠKARCE! Stariji muškarci puno su privlačniji ženama od mlađih

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Kad pomislite na frajere u 20-ima, ženama uglavnom na pamet padnu ‘klinci’ koji ne znaju točno ni što žele, a ni ne shvaćaju žene i veze ozbiljno. A upravo je to i najveći razlog zašto su zrelim ženama privlačniji muškarci stariji od ‘dječaka’ u 20-im godinama života.

Naime, anketa provedena na 1500 muškaraca otkrila je da mlađi muškarci tijekom vođenja ljubavi vrijeme posvećuju uglavnom vlastitom užitku dok oni koji su zakoračili u tridesete pridaju veću pažnju svojim partnericama i njihovom zadovoljstvu, kao i vlastitom.

Osim toga, frajeri u 20-ima još uvijek su u fazi istraživanja, a oni u 30-ima znaju što žele te su znatno opušteniji i sretniji u vlastitom tijelu.

Osim toga, muškarci u 30-ima su dovoljno zreli i najvažniji dio osobnosti im je izgrađen, pa s njima žene neće gubiti vrijeme i čekati dok oni ‘shvate što točno žele. Plus što je većina njih već bila u ozbiljnim vezama i doživjela dobre i loše strane u odnosu, pa neće ženu olako shvaćati.

A još jedna bitna prednost koju imaju muškarci u 30-ima je što u toj dobi već puno manje brinu o tome kako netko izgleda, a puno se više koncentriraju na iskrenost.

“Negdje u 30-ima većina ljudi prestanu biti opterećena s tim kako će se drugima predstaviti, i koncentriraju se na to da su autentični i iskreni”, piše na portalu thoughtcatalog.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu