Categories Stvarni život

GLAVNI RAZLOZI zbog čega muškarci ostavljaju žene

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Žene nerijetko mijenjaju svoje ponašanje kako bi se svidjele nekom muškarcu, misleći pritom da je to dobro za njih, no vrlo često im se to obije o glavu i upravo na taj način otjeraju muškarca od sebe.

Naravno, ponekad to rade i nesvjesno, pa nije loše znati koje to tri stvari toliko odbijaju muškarce da će zasjeniti vaše ostale kvalitete.

Ostavljate dojam nesigurnosti – a ruku pod ruku s tim ide i dojam slabosti, i to pogotovo ako blatite bivšeg, ogovarate druge žene i želite se stalno pokazivati u javnosti u centru pažnje. Muškarci to tumače kao nesigurnost…

Potencijal – treba ga znati prepoznati jer nije sve u fizičkoj privlačnosti (da, i žene često razmišljaju isključivo na taj način), a najveća je pogreška nešto tumačiti kao potencijal za promjenu – jer se ona u 99 posto slučajeva neće nikada dogoditi.

Seksualnost umjesto emocija – i muškarci imaju emocije, nisu samo strojevi za seks prepuni hormona, tako da uskakanje u krevet prije nego što veza dozrije do toga njima ne znači ništa osim nove recke, a žena se nada da će tako veza postati ozbiljnija i emotivnija. Ne baš…

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu