Categories Ljubav

Neka izgubi glavu za vama: Pet načina kako da vas zavoli

Ne možete nekoga natjerati da vas voli, ali možete potaknuti i njegovati njegovu ljubav prema vama. To je važno zapamtiti iz više razloga, najviše zato što dosta žena misli da mogu zaslužiti nečiju ljubav ulažući beskrajnu energiju u vezu. Nažalost, ljubav ne funkcionira tako.

Ako želite da vas zavoli, prestanite trčati za njim

Ulagati napore da vas netko zavoli ne vrijedi, ali vrijedi dopustiti muškarcu da zasuče rukave i zasluži vaše poštovanje i naklonost. Muškarci vole davati, to im daje osjećaj vrijednosti i potvrđuje muškost. Kada trčite za muškarcem i radite sve kako bi njemu bilo ugodno, oduzimate mu potrebu za odgovornošću i želju da vam ugodi. Većini muškaraca ne odgovara kad žena odrađuje sav posao. Ili se ulijene kada je u pitanju veza, nisu sigurni u svoje mjesto u vezi, ili vas ostave.

2. Govorite što mislite i mislite što govorite

Najbrži način da vas zavoli jest da dobijete njegovo poštovanje i divljenje. Žena koja zna svoje granice može ih jednostavno iskomunicirati i držati ih se. Nemojte zadržavati misli za sebe i misliti da ne trebate reći što mislite jer biste ga mogli naljutiti, te pogrešno pretpostavljati da će sve što želite njega uznemiriti – da želite polako graditi vezu, da želite više vremena provoditi s njim… U protivnom, mogli biste postati njegov “otirač”, a to svakako nije dobro. I kada konačno odlučite progovoriti, muškarac će biti zbunjen. Zato je odmah od početka bolje biti iskren, izravan i ciljati “u glavu”.

3. Prestanite pričati i počnite slušati

U šali “ništa muškarca ne može natjerati da vas više zavoli od tišine” ima i nešto istine. Žene jednostavno puno vole pričati i analizirati. Ali i muškarci imaju potrebu pričati. I često ne vidimo njihove signale jer su suptilniji. Neće vam reći “možeš li me saslušati”, ali s vama zapravo očajnički želi podijeliti priču ili pitati za savjet. Želi da prestanete s onim što radite i posvetite mu se.

4. Da bi vas on mogao voljeti, morate voljeti sebe

Što više volite sebe, i on će vas više voljeti. Bez obzira kako ste izgubili samopouzdanje, ponovno se zaljubite u seksi božicu u ogledalu. Samosažaljenje nije atraktivno.

5. Omekšajte

Baš kao što se vole sklupčati uz vaše obline, vole vašu smirenu i pristupačnu energiju. Zamislite štene zlatnog retrivera kako se mazi s vama. Odmah se smekšate, zar ne? Osjećate kako vam se srce smiješi od sreće i ljubavi? Pa, sljedeći put kada ste s njim, dovedite stanje uma na takvo sretno mjesto.

I ne samo kada u vezi cvjetaju ruže, nego i kada ste u lošoj fazi. Možete imati pozitivnu energiju i sretno srce i kada ste ljuti. Treba praksu i povjerenje, ali je izvodljivo i jako važno. To mu daje do znanja da je s vama siguran na emocionalnom polju. Žene, čije emocije divljaju, vrlo brzo mogu otjerati muškarca.

Izvor: magazin.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu