Categories Kosa

OVE BOJE KOSE bit će hit ovog ljeta

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

U ovo doba godine mnoge žene požele napraviti neku promjenu na kosi.

Toj želji dodatno doprinose i novi trendovi koji svake sezone preplave plaže, Instagrame, stranice časopisa te im je uistinu teško odoljeti. A ako ste jedna od onih koje baš teško odolijevaju trendovima, sigurno vas zanima što nam novo donosi ovo ljeto.

Odgovor na to zna frizerka slavnih Rita Hazan, koja je za časopis “InStyle” otkrila top pet boja za kosu za ljeto 2018. godine, a odlična je vijest da su trendovi ove sezone uistinu raznoliki. Baš nas zanima za koju ćete se odlučiti…

Čokoladno smeđa s pramenovima

Zvuči slasno, a tako i izgleda. “Čokoladno smeđa kosa je prekrasna i savršeno ljetno osvježenje podarit će joj sunce”, kaže frizerka. A ako niste u prilici svakodnevno boraviti na plaži, osvježite je pramenovima u malo svjetlijoj nijansi smeđe od vaše prirodne boje kose.

Blijede pastelne nijanse

Ako ste se ovog ljeta napokon odlučile malo odvažiti, ovo je look za vas. Hazan za ovo ljeto preporučuje nijanse šećerne vune i blijedoružičastu boju te, za dodatne bodove, prirodni izrast.

Medeno plava

Ako ste brineta koja žudi za dramatičnom promjenom, Hazan predlaže medeno plavu nijansu kao kod Jennifer Lopez. Za postizanje ove prirodne nijanse ključno je koristiti nekoliko komplementarnih nijansi plave.

Platinasto plava

Ova boja jednostavno ne izlazi iz mode, a odgovara svakoj sezoni, pa tako i ljetnoj. Hazan ističe važnost dodatne njege kose nakon bojenja u platinasto plavu boju, kao i korištenja ljubičastog šampona koji će spriječiti da kosa poprimi žućkastu nijansu.

Boja jagode

Crvenokosim ženama frizerka slavnih preporučuje da ovog ljeta dodaju malo toplije i svjetlije tonove kosi, u boji jagode. Nešto poput nijanse kakvu ima glumica Emma Stone.

Osunčano plava

Još jedna nijansa koju će nekim sretnicama podariti sunce, dok je druge mogu nabaviti u salonu. Osunčano plava kosa u modi je svakog ljeta, ali i tijekom ostatka godine, a Hazan ne vidi da bi se ikada išta moglo promijeniti po tom pitanju.

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu