Categories Vijesti o poznatima

POZNATA GLUMICA zbog uloge se pod hitno mora udebljati

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

“Znate što, ipak sam bila najbolja”, komentirala je glumica dodjelu Oscara 2013. kada je osvojila zlatni kipić. Zasmetalo joj je što se raspravljalo o njezinim bradavicama.

“Svim onim ljudima koji će me sljedećih mjeseci posramljivati jer sam deblja, nije problem u meni, u vama je”, istaknula je Anne Hathaway (35) na društvenoj mreži. Američka glumica priprema se za ulogu u novom filmu za koji se mora udebljati, a nije otkrila o koliko se točno kilograma radi.

Hathaway je objavila video u kojem se vidi kako naporno vježba s osobnim trenerom te je istaknula da joj dobro ide povećanje težine. Dodala je da je htjela staviti pjesmu “Fat Bottomed Girls” grupe Queen, no nije smjela zbog autorskih prava.

“Kontinuirani mir”, napisala je na kraju glumica. Hathaway su obožavatelji podržali u njezinim pripremama za film i napomenuli kako im je inspiracija. Usto, komentirali su da im je uzor otkad su ju gledali u “Princezinim dnevnicima” te da je predivna bez obzira na sve.

“Plaćaju ti da se udebljaš, baš si sretnica”, zaključili su glumičini fanovi. Prema internetskoj stranici IMDB, Hathawy trenutačno snima filmove “The Lifeboat” o Njujorčanki čiji se život mijenja kada postane majka i “Live Fast Die Hot” o ženi kojoj se sudi za ubojstvo.

Glumica se nedavno osvrnula na dodjelu Oscara 2013. kada je osvojila zlatni kipić u kategoriji najbolje sporedne glumice za film “Les Miserables”. Objasnila je kako je morala u posljednji trenutak promijeniti haljinu te je u onoj koju je odjenula izgledalo kao da su joj bradavice krute.

“Imala sam laringitis i morala sam pjevati, a gomila otrcanih mrzitelja je dobivalo puno pozornosti zbog svojih ružnih komentara o ljepoti. Znate što, ipak sam bila najbolja”, zaključila je Hathaway, koja je od 2012. u braku s glumcem Adamom Shulmanom (37) i imaju sina Jonathana (2).

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu