Categories Vijesti o poznatima

PARIS HILTON NA LJETOVANJE nosi 30 kofera i 5000 torbica

Nasljednica, bivša reality zvijezda i dizajnerica parfema, cipela i torbica, Paris Hilton, fascinira nas već godinama. Ove godine na tržište je lansirala svoj 23. po redu parfem, Rose Rush, a ljeto, kao i svake godine, provodi na Ibizi. Tamo se zabavlja sa svojim dečkom Chrisom Zylkom, a povremeno radi kao DJ-ica.

“Uvijek spakiram previše stvari. Svake godine na Ibizi sam nekoliko mjeseci i ponesem barem 30 kofera. Na kraju uopće ne nosim sve što sam ponijela i još kupim nove stvari. Jednostavno spakiram pola svog ormara2, rekla je Paris. A u tom ormaru nalazi se više od 5000 torbica. Većina je dizajnerska, a vjerojatno ima i više pari cipela.

“I ja dizajniram cipele pa svake sezone dobijem njih dvjesto. I još kupujem hrpu cipela tako da redovito dajem one koje ne nosim u dobrotvorne svrhe”, kaže Paris. Neke komade odjeće ipak želi sačuvati za svoje kćeri koje će možda imati, a uglavnom se radi o nekim svečanim haljinama.

Ovo ljeto njezin dečko Chris prvi put je na Ibizi pa mu ona pokazuje otok. Mladi glumac toliko voli nasljednicu da je na ruku istetovirao njezino ime u Disney fontu.
“Rekao je da sam ja njegovo najmagičnije mjesto na svijetu i da je konačno pronašao svoju princezu iz bajke”, rekla je Paris.

Beautiful day at #Formentera. 🌅 #NeverEndingSummer ❤

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu